Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél tea. Volt akinél...

Málnalevél tea. Volt akinél forditva működött, és "megszüntette" a jóslókat?

Figyelt kérdés

Pár napja iszom,tegnap léptem .a 37.hétbe.Előtte brutál jóslóim voltak már kb 1-2 hete,hogy kiegyenesedni alig birtam,már volt hogy sirtam,hányingerem volt,leszakadt a derekam,rohantam nagy wc-zni....stb

Amióta iszom a málnalevél teát,nincsenek ezek a jóslók,mintha elvágták volna.Keményedés megmaradt,de ennyi.Normális ez?Nem pont fel kéne erősödnie ezeknek?Vagy rosszul tudom?Remélem nálam nem forditva hat :)

Egyébként a 30.héttől 1211 a méhszájam,1hete vizsgált a doki,nem változott.

Én nagyon szeretném ha jövőhéten kibújna,mert nagyon rosszul viselem sajna 1-2 betegség miatt.Na meg elvileg 2héttel nagyobb az uh szerint....

Valaki tapasztalt ilyet a málnalevél teáról,hogy pont megszünteti a jóslókat,vagy ilyesmi?

2015. máj. 2. 15:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!