Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Tesztet csak hétfőn tudok venni.

Figyelt kérdés
Màr négy napja késik, pàrom szerint terhes vagyok. Evés közben gyakran van hànyingerem is. Szerintetek?
2015. máj. 2. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
A kèsès ès a hànyinger is lehet mástól, mi nem tudjuk megmondani, majd a teszt eldönti.
2015. máj. 2. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Várj, előszedem a jósgömböt.. Már úgyis régen ott porosodott a polcon.
2015. máj. 2. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vèdekeztetek lehetsèges,bár ilyenkor nem feltètlen hányinger az elsö tünet.Inkább csak a filmeken.Cicifájás,mindjárt megjönèrzès ilyesmi van nálad?
2015. máj. 2. 13:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Gyakran érzem, hogy olyan mintha meg akarna jönni. Kedden volt pàr csepp vér a vizeletemben.
2015. máj. 2. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2015. máj. 2. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
nem.
2015. máj. 2. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz, de tesco vagy több gyógyszertár, hipermarket , drogéria nyitva van ilyenkor és mindenhol kapható teszt.
2015. máj. 2. 15:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Falun lakom
2015. máj. 2. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is km 20 kmre, de 15perc alatt be lehet érni, ha nagyon kiváncsi vagy, mert még most is nyitva vannak a boltok (pl rossman, dm, tesco, gyógyszertár) Simán tudnál venni egyet.
2015. máj. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!