Normális ez ilyen idősen?
Figyelt kérdés
11 hetes km vagyok és ma hánytam először a múlthéttől vannak kisebb émelygések de hamar elmúltak de tartottam lényegesnek ma reggel viszont meg lett a hatása normális ez ilyenkor vagy akár baj következménye is lehet ?Még azt megírom hogy duphastont és rutascorbint szedek + a terhes vitamin és éhgyomorra szoktam mert ha evés után vettem be őket egész nap telt és puffadt voltam lehet hogy most újra vissza kéne állnom az evés utáni szedésre ?2010. febr. 22. 16:18
1/3 anonim válasza:
Normális. De a terhesvitamint evés után vedd be. A puffadás is természetes velejárója a terhességnek. Nagyon nem tudsz ellene tenni.
2/3 anonim válasza:
Éhgyomorra engem is meghányatott a terhesvitamin, szerintem is étkezés után vedd be inkább.
3/3 anonim válasza:
Nekem a 13. héten szünt meg a hányinger, de a 26. hét óta néha ismét van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!