Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye a 18 hetes magzat még...

Ugye a 18 hetes magzat még nem tudja nyomni a vesémet?

Figyelt kérdés
Egész nap fáj de csak a bal oldali. 11 hetesen volt minimális baci a vizeletemben de a dokim annyit mondott, hogy igyak sok folyadékot. Az meg is van azóta, újabb vizelet vétel nem volt. Szerintem a baba pedig még nem ér addig de tényleg nem tudom már.
2015. ápr. 29. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el majd vele a háziorvoshoz,valószínű,hogy ír egy beutalót majd az urológiára. Nekem is fájt,de már annyira,hogy ülni is rossz volt és kiderült,hogy vesekövem van.
2015. ápr. 29. 23:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Dokihoz el fogok menni biztos ami biztos. De vesekövem nekem nem hiszem hogy lenne, folyamatosan és elég tompán fáj a vesém.
2015. ápr. 30. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem első terhességemnél a 24. héten lett vesegyulladásom, mert nyomta a baba a vesémet, és nem tudott jól ürülni. A 18. hét még valóban korainak tűnik, de nincs két egyforma szervezet, egyforma terhesség. A helyedben én is urológiára mennék, meg természetesen kikérném a nőgyógyász véleményét is.
2015. ápr. 30. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:

De tudja de nem a baba hanem a mehed.

Pont tipikus ido a hydronefrosere vagyis a vesei vizeletpangasra.

A szakorvos ir fel gorcsoldo lazito gyogyszert pl buscopan es egy 2 healatt el fog mulni viszont vizelet tenyeszet kell ki kell zarni hogy vesegyulladasod van.

2015. ápr. 30. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A novekvo meh tudja elnyomni, es ez okozhat pangast es fajdalmat a veseben. Nekem 14heten volt tompa fajdalom, majd gorcs. Korhazba kerultem 5 napig voltam bent. Azt hittem megszulok a fajdalomtol...kaptam fajd csill es infuziot is. Egyik naprol a masikra elmult, azota se faj, bar ezt gyorsan lekopogom. Siman lehet , hogy neked is van a veseben pangas es az okozza a tompa fajdalmat. Nezettesd meg mielott begorcsolsz. 23hkm
2015. ápr. 30. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát fantasztikus kilátások.. Ma is fáj, nem akar magától elmúlni. Így ünnep előtt már mindegy, hétfőn ha még mindig ilyen elmegyek a háziorvoshoz, kedden pedig úgy is megyek 19 hetes ultrahangra. Max ha addig mégis görcsölni fog apám úgy is a sürgősségin dolgozik.

Köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 30. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok,én nem várnék hétfőig. Nekem a védőnő is mondta,hogy ha bármi ilyen van azonnal menni kell,mert el tudja nyomni a vesevezetéket és az nagy bajt tud okozni. Olyankor arrébb tessékelik a babát,úgy,hogy közben ránéznek uh-on,hogy hogy reagál rá és biztosan arrébb ment-e.
2015. ápr. 30. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!