Ha elhúzzák az AFP eredményének a kiadását, attól még elmehetek Uh-ra vagy mindenképp meg kell várnom?
Figyelt kérdés
2 hete vették le a vért, de eredmény még mindig nincs. A dokim jövő hét Csütörtökre tudna időpontot adni, akkor már 19 hetes és 3 napos lennék, szóval épp még beleférek a 18-20. heti UH-ba. De ha addig sem kapom meg az eredményt, akkor elmehetek hozzá anélkül is, és majd később elviszem neki az eredményt vagy csak akkor mehetek UH-ra, ha már megvan az eredmény? De mi van akkor, ha csak a 20. hét után kapom meg, ezt az Uh-t pedig a 18-20. hét között kell elvégeztetni?2008. aug. 28. 18:38
1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem sem volt meg az eredményem, úgy mentem uh-ra, mert nálam egyből az orvosomnak adják az eredmény, és ő szabin volt, mikor időpontot kaptam. Így is megcsinálták a genetikai uh-ot. Minden jót!
2/4 anonim válasza:
Szia! Menj el nyugodtan az UH-ra!Nekem sem volt még birtokomban az eredmény, amikor mennem kellett. Nem is volt belőle probléma. Ahogy írtad, később viszed neki az eredményt.
3/4 anonim válasza:
Nekem a 21.héten csinálták az ultrahangot. Az AFP már megvolt, csak a szabadságolások miatt nem fértem be 18-20.hétig. Viszont azt mondta a doki, hogy a 21.hét is jó még. Tényleg nem volt gáz :) A baba remekül van :)
Ne izgulj!! Minden jót, üdv 25 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem várd meg az eredményt! Ha nem jó az AFP, sokkal alaposabban ultrahangoznak meg, mintha minden rendben van! Sőt, nálunk ha rossz az AFP, akkor valaki fő fő fejes jön és csinálja az ultrahangot, nem is azok, akik egyébként szokták! Én a helyedben megvárnám! Nem fogsz kicsúszni az időből, én pont tegnap voltam, 19+1 hetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!