22 hetes kismamámák hogy vagytok? Sokat mozog a babátok?
Szia!
Szerencsére mi is nagyon jól vagyunk!!! A kislegény sokat mocorog, amit apa is és én is nagyon élvezünk!!!:-)
Már egész jól látható a pocakom is. Eddig 4,5 kg-t híztam.
Üdv! 22+3 hetes kismami
Szia!
Örülök, hogy jól vagytok! :-)
Az én babám is mocorog, bár tegnap kevesebbet, ma már többször is éreztem. Az előző két babám nagyon keveset mozgott, úgyhogy ez most szuper. Már kívülről is látni és érezni, ha rugizik. 3. baba lesz, van egy fiam és egy lányom. És most ismét lányka, Virágnak fogjuk hívni.
Amúgy nagyon jól vagyunk, bár most elért a takonykór és folyamatosan aggódok is valamiért. Remélem hamar kitavaszodik és még szebb lesz, ami egyébként is gyönyörű!!!
Sok boldogságot! 23+2 km
Sziasztok, itt is mozgunk, bár még csak keveset és haloványan (nem látszik, csak érezhető)
Sajnos apuci nem érezte még, mert ha odarakja a kezét, azonnal abba hagyja. (lány :) )
Eddig 4,5 kg hízás 21+6 hét alatt..
Szia,
mi is jól vagyunk :) vannak napok amikor alig ad jelt magáról...aztán meg majd kirúgja az oldalam a kis pocaklakó :) mi sem tudjuk még a nemét.. apa már érezte egyszer kétszer h rúgott.. de még nem elégedett :) ... néha látni is lehet h megmozdul a hasam amikor rugdal.. de ez még ritka... mi kb 2-3 hét múlva megyünk 4D-re .. remélem ott megmutatja magát a picuri :) boldog babavárást és készülődést mindenkinek!
23+5 pocaklakó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!