Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy héttel elnézték a terhessé...

Egy héttel elnézték a terhesség korát. Előfordult mással is ilyen?

Figyelt kérdés

12+6 km-nak kellene lennem, mire a 12es UH-n a doki mondta, hogy 13+6 hetes vagyok.

Kicsit meglepett, volt valaki hasonló cipőben?

2015. ápr. 27. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
persze...nekem minden alkalommal mást mondtak, sosem azt ami az előző mérésnek megfelelt volna...két hét plusz mínusz ami eltérésben belefér:)
2015. ápr. 27. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, ez elég gyakori.
2015. ápr. 27. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
én 2 hét mínuszban vagyok a "naptárhoz" viszonyítva az ultrahang szerint, de még nagyon az elején járok, lehet, hogy még korrigálják a 12. heti ultrahangon vagy valamikor
2015. ápr. 27. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi elnézés nincs benne. Mivel a magzat nem olvassa a nagy könyvet h melyik héten hány mm-t nőhet h megfeleljen a könyvnek így elég sokszor fog még változni. +/- 2 héttel nem is nagyon foglalkoznak csak az ennél nagyobb eltérésnél korrigálnak.
2015. ápr. 27. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor mi alapján számolják a szülés dátumát, ha pl teszem azt 23-ik héten kiderül, hogy 20 hetes vagyok. Aztàn lehet,hogy nem is úgy van. 😊

nekem ez magas 😀

amúgy köszi a válaszokat!

2015. ápr. 27. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Most a szülés dátumát mensi alapján számolják. Ha viszont nagy az eltérés a mensi szerinti hét és az a hét között amit az orvos mér, vagyis 2 hétnél több vagy kevesebb a különbség akkor átírják a szülés várható idejét.

Ha nagy a különbség akkor amúgy még plussz megnézik a babát h tényleg minden rendbe van e, ha igen akkor csak válzozik a kiírt dátum.

2015. ápr. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!