Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nődokinál milyen ruhadarabot...

Nődokinál milyen ruhadarabot hagyjak magamon a vizsgálatnál?

Figyelt kérdés
Most mennék az első terhesgondozásomra, de ebben a ruha témában annyira bizonytalan vagyok.
2008. aug. 28. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Alulról meztelenre kell vetközni!/szoknya maradhat/ Én a zoknit sem szoktam levenni...
2008. aug. 28. 16:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Mit csináltok, ha munka után mentek nődokihoz és nem tudtok hazamenni megtisztálkodni? Az intim törlőkendő elég ebben a szorult helyzetben?
2008. aug. 28. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hány évesek vagytok?nyilván le kell venni a bugyidat ha nőgyógyászhoz mész, de ezt úgyis mondja..ha munkából mész célszerű intim törlőkendővel tisztálkodni előtte, vagy ha az nincs vizezz be egy köteg wc papirt.
2008. aug. 28. 16:09
 14/18 A kérdező kommentje:
A bugyi téma okés volt, de arra voltam kíváncsi mennyire gáz ez az intim törlőkendős tisztálkodás! Még sosem kerültem ilyen helyzetbe, de most nem tudok szabira menni a doki miatt.
2008. aug. 28. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Az utolsó válaszolónak üzenem,hogy ha nem tud rendesen válaszolni,akkor inkább ne tegye.Amúgy szerintem világos volt hogy le kell venni a bugyit,ha figyelmesen olvasol,látszik,hogy az volt a kérdés,hogy ha szoknya van,akkor elég a bugyit levenni vagy a szoknyát is le kell. Amúgy a Wc papír hülye ötlet,mert nem túl higiénikus,és ha vizes,könnyen szakad,sokkal jobb az intim törlőkendő,ha nincs más lehetőség.
2008. aug. 28. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy köteg intim törlőkendőt tárazz be, és okés lesz!

Én egyébként olyan lábbeliben szoktam menni, amibe könnyű visszaugrani, és azt csak az ágyon ülve rúgom le magamról, mert nagyon felfázós vagyok, nem akarok ott mezítláb tipegni a kövön...

2008. aug. 28. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első vizsgálatnál mell daganatszűrés is volt. De ráér levenni a felsőt ha már alulról felöltöztél. Én ilyenkor a szokásosnál hosszabb felsőben szoktam menni és az jól takar:-)) 30 hetes kismami
2008. aug. 28. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenki azt írja,hogy hosszabb felsőben megy, vagy szoknyában. Nem értem, ez miért fontos. Egy ilyen 'beterpesztős' vizsgálat után szerintem már igazán az a legkevesebb, ha a doki meglátja a fenekemet. Amúgy meg nem hiszem, hogy kiváncsi rá... a zoknit én is magamon hagyom, a cipőt leveszem.
2008. aug. 29. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!