Volt valaki kombinált teszten? Vélemény?
Én most megyek csütörtökön kombinált tesztre és nagyon várom már,az,hogy nem megbízható nem egészen így van mert 97% pontosságot ad. No persze ez sem 100% de sokjal pontosabb mint egy sima uh.
12h km
Én 27 vagyok szóval bízom benne.
Minden esetbe magas kockázatot ad az idősebb korosztálynak??
Én egyáltalán nem érzem,hogy tukmáljk rám...mi több senki nem mondta,hogy végeztessem el ezt a vizsgálatot ez saját döntés volt.
Kedves kérdező!
Egyértelmű,hogy ez a vizsgálat nagyobb biztonságot nyújt ugyan is itt van vérvétel+ uh és nem csak ultrahang. Ha jóltudom akkor 3D- vel csinálják ezt a vizsgálatot és minimum 20-30perc csak az uh. Nem hiába 30E itt felénk (Szabolcs megye) viszont úgy hallottam,hogy vannak megyék ahol sokkal olcsóbb,sőt van ahol ingyenes mert szerződött a kórház. Érdemes utánajárni.
De ha kíváncsi vagy a további véleményemre a csütörtöki vizsgálat után beszámolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!