Milyen érzés, ha csuklik a baba? Baj, ha én nem érzem? 23 hetesek vagyunk.
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 13:27
1/4 anonim válasza:
Én is aggódtam, még csak mostanában éreztem először, a 33 hétben. Kis ritmikus rángásokat éreztem..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor az ilyenekre fogok figyelni. :)
2008. aug. 28. 13:35
3/4 anonim válasza:
Én a 24.héten azt hittem az, de aztán rájöttem hogy mégse.:) Most a hét elején a 28.hétben éreztem kb fél percig folyamatosan kis ütemes "rángásokat". Először nagyon megijedtem mi ez, de aztán tudtam hogy na akkor ez már a várva várt csuklása lesz.:) Azóta már 2x is éreztem, nagyon ari, csak sajnálom hogy nem tudok rajta "segíteni", biztos nem egy kellemes érzése nekik se, ahogyan nekünk se ha csuklik, de legalább már próbálgatja magát a drága.:)
SZóval nem baj ha még nem érzed. Én olyanról is tudok akir csak az utolsó 4 hétben érezte, de akkor nagyon!
4/4 anonim válasza:
En egy hete erzem,most 28 hetes vagyok,tudni fogod egybol hogy az, olyan mintha erosen dobogna a hasadban a szived es meg latszik is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!