5hetes terhesen normális hogy néha feszül a hasam?
Figyelt kérdés
A hasam alsó része szokott feszülni, főleg ha hosszabb ideig sétálok, (kb 1 óra) olykor be is keményedik a hasam, és néha görcsöl.
Ez normális? forduljak orvoshoz?
2015. ápr. 23. 16:55
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, akkor megnyugodtam :)
2015. ápr. 23. 17:04
3/9 anonim válasza:
Normális mivel folyamatos növekedésben van a pocakod!
4/9 anonim válasza:
a görcsöl rész nem hangzik jól. a húzódás, feszülés esetleg egy-két szúrkálás normális az mind a méhszalagok nyúlása. a görcs mennyire görcs? inkább csak ez a szúrkálás vagy konkrét görcs? Mert akkor azt inkább említsd a dokidnak!
5/9 anonim válasza:
ja és azt kihagytam, hogy ha egy mg-b6ot vagy sima magnéziumot eszel ilyenkor az gyorsan segít. örcsoldó és a keményedést is lazítja!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
a görcs az hasonló ahhoz, mint mikor meg akar jönni, csak enyhébb
2015. ápr. 23. 18:22
7/9 anonim válasza:
Szia. Én is 5 hetes vagyok, és ha sokat sétálok, akkor estére egy picit nekem is szokott görcsölgetni a hasam alja.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én is 5 hetes vagyok. Nekem is olyan mint mikor megjönne. És a hasizmom feszesebb lett, a hasam nagyobb (valószínű túlettem magam és a gyomrom tágult kicsit). (A melleim nőttek, de a mellem és hasam közti rész (bordáknál) fogyott. A fenekem is kisebb lett hirtelen, meg fittebbnek érzem magam picit.)
9/9 anonim válasza:
Sziasztok. En is 5 hetes vagyok es nekem is feszul a hasam, es gorcsol is.. Ma keves barnas-rozsaszines folyasom volt, csak wc papiron, es gorcsolt a hasam is. Lehet attol, hogy tegnap a doki vegzett rakszurest is az elso vizsgalat soran? Masnak volt ilyenje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!