Hanyadik hettol latszik meg a hasamon a terhesseg?
Az, hogy neked mikor fog látszani, ezt mi nem tudhatjuk. Ez rengeteg mindentől függ.
Én pl 165 centimhez 53 kg voltam amikor teherbe estem, és sörözőben dolgoztam. Volt akinek a 26.-28. héten tűnt fel, hogy terhes vagyok...
Nekem jóval félidő után kezdett látszani. Persze nem jártam kismamaruhában.
Nem lehet behúzni a terhes hasat, egy idő után látszik háton fekve, és szintén egy idő után kemény (az elején még nem).
Nekem 20-24.héttől látszódott. (Normál alkat,nem duci):)
Nem nem volt puha,nem lehet benyomni:) Igen kemény a pocak:)
És igen nekem mint írtam 20-24.héttől látszódott fekve. Sőt talán hamarabb látszódott ha feküdtem:) Kis aranyos dundori volt alul:) Aztán óriási dundori mindenhol a végére:D
Ez nagyon egyénfüggő. Ismerek valakit, akinek 9 hetesen már egész tisztességes locakja volt. Más kérdés, hogy azt a baba még csak közvetetten okozta. De látszott.
De olyan 14 héttől már a legtöbb esetben lehet arra számítani, hogy mások is észreveszik.
Rengeteg oldal foglalkozik a babavárással, nekem a babafalva.hu tetszett leginkább. Ott hétről hétre megnézheted, hogy az adott időszakban épp milyen változások következnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!