Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen lehet érezni egy...

Hány hetesen lehet érezni egy picit is a poci növekedését? 2-3hetesen vmi változás észrevehető?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

2-3 hetes "terhesen" látható e vmi? Hát nem! A puffadáson kivül kizárt hogy bármi is látható legyen a pocidon!

Látható a 12. hét körül lesz, de nekem csak a 16.hétig azt hitték hogy csak simán híztam a hasamra egy keveset. "Terhes" has a 20.héttől volt nálam.

2008. aug. 28. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már az elmaradt havim körül éreztem, hogy "nehézkes" a hasam. Puffadtabb is volt már picit. (persze még nem a babától) A baba a 11. hét körül kezdett el látszani, azt hiszem. :)
2008. aug. 28. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
2008. aug. 28. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 20.héttől kezdett valami hasam látszani, bár a régi nadrágjaimat már egy ideje nem tudtam felvenni. Ez testalkattól is nagyon függ.
2008. aug. 28. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már csak 18 hetet kell várnod. :)
2008. aug. 28. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hetesen még nem is tudod, hogy terhes vagy. Akkor még a ciklusod tart. Amikor már tudod, legalább 4 hetes terhes vagy. Nekem pont úgy kezdődött mintha menstruálnék, csak nem véreztem. Ezek a tünetek meg is maradtak még néhány hétig. Folyamatosan fáj a hasam, de ez normális. Egyébként ha nem tudnám az agyammal nem is gondolnék rá, hogy terhes vagyok. Ami a legnagyobb változást jelentette nálam, az az, hogy azóta a világot is másképp látom. Csak egy fontos van a baba. Őrá pedig úgy tudsz vigyázni, ha magadra vigyázol.
2008. aug. 28. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A 2. 3.héten még csak a peteérés van a terhesség a onnantól kezdődik, aztán a 4. héten derül ki, hogy valószínű nemjön meg, de a poci 12-15 hétig csak puffadt aztán már lehet a baba miatt is nagyobb.
2008. aug. 28. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Max. puffadhatsz, de terhesség miatt nem. Hisz a kicsi ekkor még csak egy tűfejnyi nagyságú. Sőt, akkor még csak max. megtermékenyített petesejt.

Nekem a 17. héten kezdett el nőni, de még mindig nem látványos, sokan észre sem veszik, hogy terhes vagyok, pedig lassan már 19 hetesek leszünk.

2008. aug. 28. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

unokatesómnak már 2 hónapos terhesen gömbölyödött a hasa, persze nem azért, mer nagy volt a baba, hanem mer tágult a hormonok miatt is, meg gondolom étvágya is jobb volt, olyankor az emésztés is lelassul, meg talán később a magzatvíz is nyom a latba.

inkább a mell feszülése, amin lehet érezni a dolgokat, esetleg hangulatingadozás, ilyenkor a terhességtől nincs émelygés, ezek a tünetek persze lehetnek mástól is, és vannak terhesek akik meg tök laposak eleinte, meg menzijük is van kevés, anélkül h baj lenne, de az ritka, sőt van aki nem is émelyeg igazán.

Unokatesómnak három hónaposan már akkora pocikája volt mint sok más nőnek 5 hónaposan, persze akinek átlagosm éretű hasa van 5 hónaposan olyanra értem, azt hitték hogy ikreket vár, vagy hogy minimum két hónappal leőrébb halad mint ahol tartott éppen.

a végére olyan 125-130 biztos volt a has körfogata

pedig elég vékony és keskeny csípőjü csaj

második terhességével mégnagyobb hasa volt, amúgy 33 és 35 évesen szült gyereket.

igaz neki a hasa alapba nagyobb volt kicsit, de nem a zsírtól, hanem mer mnidig puffadt neki.

De az látszik ha a terhességtől, mer akkor feszes, és a köldöke is kidülled

nekem hormonzavartól meg bogyótól is volt már terhességi tünetem, sőt a terhes hormon is pozitivan jelentkezhet a csikon akkoris ha nem vagy terhes, ha esetleg valami hormonális gond van, de vannak terhesek, akiknek nem mutatja ki még a csík az elején...

2010. jún. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!