Mi lehetett? Nyákdugó? Van akinek ment így el? 39hkm
Pár napja távozik már a nyákdugóm! De eddig a tisztaságin vettem észre sárga kocsonyás anyagot! Az előbb voltam pisilni,és mikor kezdtem felállni,akkor még ilyen véres (kevés vér) cucc jött! De ez nem olyan kocsonyás lehetett szerintem,hanem inkább ovusnyákhoz hasonlítanám, de csak láttam! Nem tudtam elemezni!
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat!
De írtam,hogy mensiszerűen görcsölök! Csak folyamatosan!
És hogy megnyugodjon az a Válaszoló is,aki lefelelőtlenezett,hogy felhívtam a dokim,mert beletetted a bogarat a fülembe! Azt mondta,hogy valószínű tágulási vérzés volt,mivel nagyon kevés volt,és nincs is több,meg nyákkal együtt volt! Mondta,hogy holnap ugyis megyek!
Kedves Utolsó előtti:jó lenne ha igazad lenne!
Akkor elnézést, nem olvastam figyelmesen.
Ne aggódj, semmi gond nincs, főleg, hogy a doki is megnyugtatott. Nem lehet mindenki paramami.
12-es
Kedves kérdező!
H vagy?
Mit mondtak az nst-én készülődik a picurkád?
Sziasztok! Április 23án 15:32 kor 3560grammal és 51cm-el megszületett a kislányom egészségesen! :) <3
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!