Terhesen milyen nőgyógyászhoz kell menni?
Nőgyógyász vagy szülés nőgyógyász vagy valami más??
Es ha bemegyek mit mondjak?
Mit fog csinálni?
és mi van akkor ha nem akarom,hogy elküldjön a védőnőhöz??
18/L,6 hetes terhes
És szülők nélkül mihez fogsz kezdeni ha kedves "apuka" esetleg elhagy?
Kérdéshez:védőnőt nem tudod kikerülni,amugy ennyi erővel a nőgyógyásznál,majd később a terhesgondozóban is találkozhatsz ismerőssel aki hamarabb pletykálja el anyukádnak mint a védőnő...aki ráadásul nem is mondhatná el neki csak ugy...bár ha enem vagy 18 akkor hivataalosan tudnia kell a szüleidnek is.
Én is a 12. hét után voltam először védőnőnél, előbb nem kötelező már. Akkor meg már úgyse tudnád elvetetni, ha attól félnél, hogy rá akarnának otthon beszélni.
A nőgyógyász választható, de a védőnővel az a helyzet, hogy csak a lakhelyed szerintihez mehetsz.
Akkor jó, mert 14 hetesen voltam először nála a már meglévő 12 hetes leletemmel együtt. :)
A kérdezőnek viszont:
- ha a szüleid támogatása nélkül nem tudod megtartani a gyereket, akkor kutya kötelességed beavatni őket, amint csak lehet!
A titkolózással csak annyit érsz el, hogy MÉG JOBBAN ellenezni fogják a tervedet, és amint a 18-at betöltöd, a törvény se kötelezi őket, hogy a gyerekeddel együtt eltartsanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!