Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyre gyakrabban olvasok...

Egyre gyakrabban olvasok ilyet. Ez igaz? Tényleg van ilyen? Szülni úgy hogy mindvégig nem tudta h terhes?

Figyelt kérdés

Nők akik nem tudták hogy terhesek egyik napról a másikra megszülnek. Nem látszott rajtuk (és nem azért mert túlsúlyosak) menstruáltak végig (mert fog.gátlót szedett) stb. A gyerek egészségesen jön világra.

Konkrétan egy mostani cikk:

[link]

De több ilyenről olvastam már? Ezek csak kacsák? Értem én hogy a fenti cikkben erős volt a hasizma a hölgynek, de azért basszus a gyereknek csak el kell férnie valahol! És kis hazánkban is volt más "kigyúrt" kismama RubintR meg BéresA. de nekik is volt pocakjuk. Én még nem voltam terhes, de láttam már hogy rugdalózik egy baba azt se érezte?

#nem ismert terhesség #pocak nélkül
2015. ápr. 22. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy darab nők esetében el tudom képzelni. Azt is olvastam, a nem várt/kívánt babák sokkal kevésbé aktívak, alig mozognak, így talán még azt is el tudom hinni, hogy a mozgást is csak rossz bélműködésnek vagy hasonlónak vélik.

Azt viszont olvastam, hogy a feljegyzett esetek nagy része egyszerűen társadalombiztosítási csalás. :) A nőnek nincs biztosítása, nem fizet TB-t. A szülés alapvetően ebben az esetben fizetős lenne, az összes terhesgondozással együtt. Ezt elkerülendő az egészet átugorják, és bemennek szülni hasi fájdalmakkal, mintha nem tudnának semmiről, így már sürgősségi beavatkozásnak számít, és megússzák a költségeket. Szóval a statisztikába ezt is bele kell számolni. :) A valódi észrevétlen terhességek száma elenyésző lehet ezek mellett.

2015. ápr. 22. 21:03
 12/20 A kérdező kommentje:

11! de úgy tudom ha nem jár terhesgondozásra akkor a bab születése után ugranak a segélyek?! Vagy így is megéri?!

Amúgy el nem tudom képzelni hogy tudjam hogy terhes vagyok és ne érdeklejen: egészséges-e milyen nemű stb.

"Azt is olvastam, a nem várt/kívánt babák sokkal kevésbé aktívak, alig mozognak, így talán még azt is el tudom hinni, hogy a mozgást is csak rossz bélműködésnek vagy hasonlónak vélik"

Na hasonlóra én is gondoltam :)

Egyszer olvastam olyat is hogy a simogatás stresszeli a babát és ezért is mocoroghat annyira.(?) (az lenne a helyes ha csak pihentetné a pocakján a nő a kezét). Na mármost aki nem tudja hogy terhes nem igazán simogatja a hasát :)

A végén kimagyarázunk mindenkit :D

Bár a 10-es válaszoló által leírt "szűzlányon" még gondolkodnom kell! :D

2015. ápr. 23. 07:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért megnéznék egy olyan "anyát", amit a 11-es válaszoló írt le, hogy nem jár vizsgálatra, és nem érdekli a gyereke egészsége, mert ő nem akar tb-t fizetni...

A támogatások közül amúgy asszem csak az egyszeri anyasági ugrik, ha nem jársz vizsgálatra, az 64 ezer pénz a szülés után. Gyes meg családi jár.

2015. ápr. 23. 11:23
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as! sajnos vannak, de jól írtad csak idézőjeles anyák!
2015. ápr. 23. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

13: gondolhatod, milyen nők csinálják ezt, és milyen sora lesz utána annak a gyereknek. Megkockáztatom, az se baj nekik, ha nem egészséges, legalább több segély jár utána. :((

A szülés és a terhesgondozás költsége TB nélkül sokkal nagyobb, mint az anyasági támogatás, szerintem simán megéri nekik.

2015. ápr. 23. 12:25
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Ja, persze, tudom milyen "emberek" ezek... ezeket kéne véletlenül elkötni, de azt ugye sajna nem lehet.

Amúgy ismerek egy ilyet, 3 gyerekéből 1-et normálisan megszült kórházban, a középsőt. Az elsőnél 17 éves volt, nem merte otthon elmondani, mikor beindult a szülés, akkor szólt, hogy valami van, be kéne menni a kórházba, orvos nem látta 9 hónapig, nehogy kiderüljön, hogy terhes. Ott tudta elvileg, csak nem szólt. A második azt hiszem tervezett volt, ott rendesen járt dokihoz, a harmadik meg hoppá, kipottyant otthon, és hát ő nem is tudta, hogy terhes... ja, persze, 2 gyerek után biztos nem tűnt fel neki. És nem színesbőrű egyébként, bár náluk ez jellemzőbb.

2015. ápr. 23. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, akiről a mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy tényleg nem tudta hogy terhes, vagy csak nem akarta tudni. 50 kg-os nő, 3 gyerekkel. Szerintem észre kellett vennie magán, de Ő állítólag nem tudta hogy terhes. Látszódni semmi sem látszódott rajta!!! Amikor beindult a szülés a sürgősségire mentek, onnan vitték rohamtempóban a szülészetre, ahol egyből felsorakoztattak mindenkit, mondván hogy koraszülés lesz, de az is lehet, hogy még csak vetélés. Erre felszült egy közel 3 kilós, ép, egészséges babát. 5 év múlva újra ugyanez a szitu, de Őt tudták, csak titkolták. A szülés előtti nap még találkoztam vele, nem látszott rajta semmi. 3,5 kilós lett a baba.
2015. máj. 7. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Munkatársam 7 hónapos terhes volt amikor kiderült ,hogy babát vár.Igaz ő jó kövér volt és éveken kersztül nem lett terhes volt már egy örökbefogadott kisfiuk is.
2015. máj. 7. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Bizonyára vannak ilyen esetek - de ez a cikk szinte biztosan kamu, az egész oldal csak a kattintásokra/lájkokra vadászik, és azok a portálok is, amik átvették ezt a "hírt".

A valóságban inkább úgy néznek ki ezek az esetek, ahogy fentebb leírták: nem akarnak tudni róla ezek a nők.

2015. máj. 7. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:

szerintem ez inkább olyan dolog, hogy

1. magának se meri bevallani, de tudja, csak nem foglalkozik vele...

2. a családnak nem meri bevallani, ezért utólag azt mondja, ő aztán nem tudta...!

oké, hogy valaki rendszertelen a ciklusa, de eleve már ezzel orvoshoz kellene menni 1-2 hónap kimaradás után, ahol kiderülne

van, akik végig menstruál, ott is azért a 20. hét körül gyanúsnak kellene lennie a mozgásnak, vagy mondjuk oké, nem veszi észre 35. hétig, de akkor meg már akkorákat rúg a baba...

talán ezeknek a híreknek 0,000000001%-a valós, de egyébként meg bulvár szenny az összes

2015. máj. 8. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!