Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt káros lehet a...

Terhesség alatt káros lehet a zsebben hordott mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Még csak tervezzük a babát, de ez most így eszembe jutott. Általában a nadrágom zsebében hordom e telefont, ráadásul kettőt is, mert céges telefonom is van. Nem a combomnál vannak, hanem kb a csípőcsontom magasságában.
2015. ápr. 21. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem hinném, hogy káros lenne, nyugodtan csinálj mindent úgy, mint egyébként, csak ne igyál és ne cigizz.
2015. ápr. 21. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
arról nem hallottam ugyan de a mikro tuti káros, nem állhat terhes nő a közelében, jobb ha nem is azzal melegíti az ételét, és a csecsemőtáplálánál sem javasolt a használata
2015. ápr. 21. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem káros, de a 2.-ik is ostobaságot ír. A mikró nem káros a terhes nőkre sem, ahogy másra sem-.
2015. ápr. 21. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Igen, és káros a nagyvárosi levegőt szívni, építkezés mellett elhaladni, nem bio ételt enni.

Minden kismama aki egészséges gyereket akar, elvonul 9 hónapra egy istenháta mögötti tanyára, ahol csend és nyugalom van, fekszenek egész nap, cselédek termelik nekik a bio élelmiszert...

2015. ápr. 21. 15:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Jól van, nem kell leharapni a fejem, csak eszembe jutott...
2015. ápr. 21. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, de például hason laptopozni nem tesz jót a babának. Én szegény gyereket laptoptartónak használtam egy ideig, aztán egyszer csak bevillant, hogy lehet, hogy ez így nem lesz jó. Gyorsan utána néztem és tényleg káros.
2015. ápr. 21. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Ha a mikro nem káros, hogy lehet, hogy más országokban már rég betiltották (Francia)??? Ilyen hülyeségeket ne írj, bizonyított, hogy az ételekben lévő vízmolekulákat olyan szinten rezegteti (ezáltal melegíti fel az ételt), amitől már az étel is káros lesz, nem, hogy odaállni a sugárzása elé, ami 2 méteres körzetben még a falon is átmegy, nemhogy még a babának abban melegíteni bármit, nemhogy terhesen eléállni... Sok mindent hallani és nem kell mindent elhinni, de szelektálni kell, persze nem lehet mindent kivédeni, de az sem megoldás, hogy csak viccelődsz, hogy elvonulni 9 hónapra.. Amit lehet, azt ki kell védeni, pl: ne egyél olyan élelmiszert, ami szinte csak vegyszerből van, vagy ha megszületik, te is mindenből a legjobbat akarod neki, legalább neki vegyél bio tisztálkodószereket, stb. Ne dugjuk homokba a fejünket, valamennyit azért lehet tenni. És persze nem kényszer elhinni sem senkinek, amiket írtam, de én vegyész vagyok, valamennire azért értek hozzá..
2015. ápr. 22. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Hahaha, valaki a mikróval kapcsolatban a szabadonébredok.hu, vagy a tudasfaja.hu-n informálódik? Vegyész, mi? Mi köze a vegyészetnek a mikrohullámhoz, és annak működési mechanizmusához? Ez tiszta fizika!. De ha elhiszed, hogy génmanipul
2015. ápr. 22. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

génmanipulált lesz a víz dns-e a mikrótól (hú, ezt leírni is fájt), akkor az meg inkább biológia. (bocs az offért a többiektől).

Ja, meg hogy betiltották...no comment!

[link]

2015. ápr. 22. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy a mikró közelében mi baja lesz egy terhes nőnek, azt nem tudom, de az kétségtelen, hogy a mikrosütő nem egy egészséges dolog. Kár ezen összeugrani, pláne ilyen fennkölt stílusban!

De hogy a kérdésre is válaszoljak: nem tudok olyan eredményről, ami azt igazolná, hogy káros a babára a zsebben hordott mobiltelefon. Ebben az elektroszmoggal terhelt világban ezer más behatás éri az embert, ami jóval több kárt képes okozni. Nem lehet mind ellen védekezni.

2015. ápr. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!