Nyákdugó vagy más volt? Bővebben lent.
A tisztasági betétemen az előbb egy kisujjbegy nagyságú sárgás kocsonyás valami volt. 38.hetemben vagyok jelenleg.Néha van jóslófájás,de nem gyakori.
Folyásom van,de nem sok. Vagyis ez most nem tudom mi lehetett, mert ilyennel még nem találkoztam.Az első kisfiamnál a nyákdugó barnás-véres volt, ahogy annak lennie kell, de most olvastam néhány helyen, hogy lehet ilyen is.
Mit gondoltok? Ha a nyákdugó lesz, akkor fogok még ilyennel találkozni a mai nap folyamán? Köszi a válaszokat.
Na hát az idő az jó kérdés. Nálam a 36. hetet aznap töltöttem be mikor elment és csak 3 nappal a kiírt előtt szültem. Úgyhogy az is lehet hogy még a 2 hetet is simán kibírod.
Könnyű szülést kívánok :))
1 éves kislány anyukája
Ja, és még annyi, hogy szerdán vizsgált az orvosom, és akkor teljesen zárt volt a méhszájam. Holnap megyek megint hozzá ultrahangra, és NST-re is a szülésznőmhöz. Majd megemlítem nekik. Lehet hogy nem is zárt már?
Bocsi a hülye kérdésekért :)
Szia! Épp most tettem fel én is ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Nekem is darabokban jön ki, mondjuk azért több jött, mint egy kisujjbegy.
Majd kiderül..... Jó várakozást és könnyű szülést!!!!
Szia!
Nekem kedden ment el egészben Pirosas lilás nyálkás kocsonyás de kemény nekem elötte volt napokig olyan folyásom mint amit Te leírtál. és kedden hajnalban vérzéssel barnázással alakult így. mentünk a dokihoz A méhszáj akkor nyílt de ujjakban nem volt mérhető azt mondta így 40 hétog is lehet rohangálni. Én azóta is kettesben vagyok. Igaz sokat görcsölök (azóta abszolút nem alszom éjjel) de nekem sem igyekszik kifelé.
Köszi a válaszokat. Azóta nem volt semmi újabb " takony szerű dolog" de szerintem most már lesz lassan, és folyamatosan. Vagy majd egyben jön.
Nektek is könnyű szülést és türelmet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!