Van itt még olyan rajtam kívül, akit azzal fenyegetett a védőnője, hogy ha sokat hízik terhesség alatt, (15 kg-nál többet) befektetik a kórházba? Akkor is, ha minden más eredménye jó? És végül valóban be is fektették?
Figyelt kérdés
Egyáltalán, befektethetnek, ha nem akarom?2015. ápr. 21. 02:25
12/15 anonim válasza:
Én 18-20 kg-ot híztam mindkét terhességem alatt, ráadásul a másodiknál nem a terhelésnél, hanem a 33. héten derült ki, hogy gdm-es vagyok, rögtön egy tonna inzulint kellett szúrnom. Még ekkor sem akart senki befektetni a kórházba, csak fokozottabb figyelmet kellett fordítani a terhesgondozásra, több vizsgálat stb. Szerintem a hízás önmagában kevés a befektetéshez, és valóban, ebben az orvos a kompetens, nem a védőnő. Szerintem csak pszichikai hadviselést folytat, hogy próbálj meg jobban figyelni a súlyodra. :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! Akkor kicsit meg is nyugodtam :-)
2015. ápr. 21. 22:23
15/15 anonim válasza:
az jo ha vigyaznak a vonalaidra , de azert ne fenyegessen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!