Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esélyem ikerterhességre,...

Van esélyem ikerterhességre, ha egyikünk családjában sem voltak sehol ikrek?

Figyelt kérdés
Párommal nagyon szeretnénk ikerbabákat, és érdekelne, lettek-e valakinek természetes úton ikrei ilyen helyzetben.
2010. febr. 21. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

azt mondják minden 90-100 terhességre jut egy ikerszülés, de ahol a családban volt már ilyen, ott még nagyobb az esély. én személy szerint csak nagyon kicsi esélyt látok nálatok. a férjem is ikreket szeretett volna, de egykét várok :-)

Persze ritkán előfordul, de nagyon kis esélyben!

sok sikert, hátha ti is benne lesztek abban a 100. párban!

9 hetes km

2010. febr. 21. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a családban sehol nincs iker, egyikünknél sem, mégis egypetéjű ikreket várunk. Ma 11 hetesek a pocakban, remélem minden rendben lesz velük, nagyon aggódom hogy mindettő fejlődik e rendesen, és még másfél hét mire megyünk uh-ra (nem volt kérdés, de le kellett irnom, kis panaszkodás :-)(

Esély az mindig van!

2010. febr. 21. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem kaptam semmilyen hormonkezelést, teljesen természetesen fogantak. 15 hós a lányom, még a szopi alatt szedhető Cerazette tablettát szedtem, abbahagytam és elsőre "sikerültek" az ikrek.
2010. febr. 21. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
sógornőmnél teljesen természetes úton iker fiúk születtek.családban senkinél semmi.úgyhogy lehet, nyilván kicsi az esélye de lehet.
2010. febr. 21. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Rajta vagyunk az "ügyön", remélem összejön... :)

2. válaszolótól kérdezném: honnan lehet már most tudni,h. egypetéjűek? És gratulálok a két picihez! :)

2010. febr. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!