6 hetes vagyok, egyetlen tünetem van, hogy faj a mellem. Volt valaki így, tünetek nélkül?
Nekem még nem kezdett mozogni, a pocak és mellnövekedésen kívül kb semmi tünetem nem volt. - 1. Terhességnél.
Most 10 hetes terhes vagyok újra, most sincs semmi vészes szerencsére, ezt is kellemesen tudom megélni.
Komolyan, ezt a kérdést is már naponta teszik fel.
Nem. A terhességnek nem KÖTELEZŐ velejárója semmilyen tünet!
Nekem csak a kimaradt menzesz volt, semmi más. 37. hétig dolgoztam sörözőben, nagyon jól éreztem magam, bogyókat sem szedtem, jósló fájásom sem volt soha. Egészséges fiam született.
Na ezt a kerdest en is feltettem. A mellfeszulesen kivul, ami szinten nem minden nap jelentkezett, semmi de semmi tunetem nem volt. Kikeszitettem a dokit is, volt olyan, hogy majdnem sirva mentem, hogy en nem erzek semmit, biztos elhalt a babam, mert elotte sajnos 1szer megtortent. Vegig nyugtatott, hogy oruljek neki, persze en csak hanyni akatam, vagy legalabb emelyegni.
Mar 17 hetes vagyok, es minden a legnagyobb rendben, annyi hogy 6 ultrahang van a hatam mogott :D
12. het utan pedig mindha elvagtak volna az aggodast, azota nagyon nyugodt es kiengyensulyozott, tunetmentes kismama vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!