Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem iszom tejet a terhesség...

Ha nem iszom tejet a terhesség alatt, nem jelenti hogy nem fogok tudni szoptatni, ugye?

Figyelt kérdés
Anyósom ezzel akaszt ki. Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz, főleg hogy minden féle tejterméket megeszek, csak magát a tejet nem szeretem, hánynom kell tőle. Nem tehetek róla, piciként sem tudtam meginni. Néha csokipudingnak csinálok meg egy féllitereset, mert úgy meg tudom enni, és persze eszek minden más tejterméket, és szedem a vitamint. Mi a véleményetek?
2008. aug. 28. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, attól, hogy ne iszol tejet, még lehet tejet. És ellenkezőleg. Én speciel rengeteget iszom, mert kívánom és nem biztos, hogy lesz...
2008. aug. 28. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem a tej számít, hanem a folyadék mennyisége. Nekem azt mondta a doki meg a védőnő is, h igyak sok szénsavmentes ásványvizet és egyek sok levesfélét. És a főzelékek is jók, csak vigyázz, h ne puffasztósat válassz. Ne izgulj feleslegesen, ne hagyd, h piszkáljanak, engedd el a füled mellett, én is azt csinálom a sok hülye megjegyzéssel.

Boldog babavárást neked!!! :)

24hetes kismami

2008. aug. 28. 09:01
 3/6 anonim válasza:

Anyósod talán azt hiszi, hogy az általad elfogyasztott tejet a szervezeted elraktározza, és majd ezt issza a baba?

Úristen! Melyik században él? Őszinte részvétem.

A szoptatásnál valóban fontos, hogy sok folyadékot igyál, de még fontosabb, hogy az ilyen idegesítő anyósoktól tartsd távol magad, mert az idegeskedés árt a legjobban.

Ha elhiteted magaddal, hogy teljesen természetes dolog, hogy a nők szoptatnak, és Te sem vagy rosszabb, mint az őserdőkben gyermeket szoptató anyák, akkor Te is pont úgy képes leszel rá, akármeddig.

2008. aug. 28. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves mamát puszild meg ilyenkor és röhögd ki befelé.

Ha nem szereted a tejet nem baj. A kálcium miatt, ami a csontoknak kell fontos a tej, de ha szereted a tejtermékeket sem neked sem a babának nem lest baja.

2008. aug. 28. 09:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Én is így gondoltam, csak megerősíts szerettem volna. Anyósom valóban egy kicsit fárasztó tud lenni néha, de egy héten egyszer-kétszer elviselem. Szeretem azért, mert nagyon aranyos, csak van amiben nagyon hisz. Amíg a JóIsten az, addig semmi gond. :-)

A legutóbbi hogy a körte vesekövet okoz. Lehet, de nem tudom mennyit kellene belőle enni hozzá. :-))

2008. aug. 28. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:
A tehén is vizet iszik, és van teje:-)
2008. aug. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!