Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számítás szerint 7, uh szerint...

Számítás szerint 7, uh szerint 5 hetes terhes vagyok, de 2 hét múlva újra kell mennem ultrahangra és azt mondták, hogy addig a kiskönyvet se kérjem ki. Pár napja wc-zés után ilyen barnás nyálkával szembesültam. Van valami baj?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! látott már szívhangot az orvos vagy csak petezsákot? általában 7-8 hetesen lehet először látni a szívhangot (szívcső alakul ki ekkorra), addig általában senki nem szokott bejelentkezni a védőnőhöz.

A barna nyálkázás miatt szerintem hívd fel az orvost.

2008. aug. 28. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia én most a 6. héten vagyok. A hét elején nekem is ilyen barnás folyásom kezdődött. Megijedtem, mert már volt egy vetélésem és az is így kezdődött. Elmentem a dokihoz, aki írt fel Rutascorbint, napi 4x Utrogestan hüvelytbl., szednem kell az Elevitet, Folsavat, 2*2 Magne B6-ot. Ja és feküdni kell! Az UH on fejlődő embriót látott! (kopp-kopp-kopp)

A munkatársnőim meg azzal nyugtattak, h nekik is volt ilyen, és ez természetes.

Szetm a legjobb lenne, ha felhívnád a dokid aki megnézné UH-al a babát, h minden rendben van-e. Lehet h neked nem kell gyógyszer, de a pihenés sztem feltétlenül. Ja másnap reggelre el is múlt a folyás,de a gyógyszerek maradtak.

Nyugodj meg, beszélj a dokival, szorítok!!!

2008. aug. 28. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 7 hetes terhes vagy, a babád 5 hetes, tehát ezért van a 2 érték. Ne ijedj meg, szerintem túl korán mentél dokihoz, azért kell 2 hét múlva visszamenned. A barnázás az elején előfordulhat, de beszélj orvossal!
2008. aug. 28. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. aug. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!