Nagyon durván eltorzult az arcom kb már 2 hete, a kezeim lábaim olyan vizesek 2-3 napja hogy az ujjaim alig hajlanak! Nem sokára szülés? 35hkm
Figyi, voltál ezzel a vizesedéssel orvosnál? Nem ám terhességi toxémia! Vérnyomásod rendben van?
Nem akartalak megijeszteni! Lehet a szülés közeledte is, de ezzel vigyázni kell.
Remélem minden OK. :)
Hát ja, ahogy így írod, hogy hirtelen +5 kg...
A vizesedés persze, előfordul, meg az arc eltorzul a szülés előtt valakinél. De ha Te is úgy látod, hogy nagyon durva a helyzet akkor hétfőn menj el légyszi orvoshoz!
Lábdagadása volt az egyik szobatársamnak, amikor szültem. Na nem az a "rendes" vizesedés, ami kb mindenkinél. Rá sem ment a nadrág, neki feküdnie kellett, orvoshoz járnia, meg minden.
Volt kolléganőm meg csak vizesedett , így 40 !!!!!!!!! kg ment fel rá összesen. Az 50 kg-s csaj 90 kg-val ment szülni. De vele amúgy nem volt baj.
Na arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlenül van baj, de nem árt, ha rád néznek! :)
Ha ennyire vizesedsz, hogy nem tudod az ujjaidat sem hajlítani, akkor sürgösen menj orvoshoz, mert ez nem fér bele a normális mértékbe, hanem terhességi mérgezés jele általában.
Ha nem kerülsz idöben orvoshoz, akkor eletveszélybe kerül a baba is meg te is.
Dettó ugyanez volt velem is, én is megijedtem, hogy nem toxémia e, de nem hála ég, s...
Nekem 4 kg lett a fiam, kiírt napon született, 50 kg-mal lettem kismama, 76-tal szültem, szülés után 3 nappal már 53 kg-mal jöttem ki a kórházból, szóval kb 20 kg-ot a víz tette ki...
Összegezve tehát zsibbadtam, arcom dupla akkora volt, az orromról nem is beszélve, lábam nem fért cipőbe, ujjamat nem tudtam behajlítani, nagy baba, én kicsi voltam, mégis végig húztam...
Kitartást, tudom milyen nehéz...
(Azért védőnővel nézess vérnyomást, vizeletet!)
Doki!
Én is nagyon vizesedtem az utolsó 2 hónapban, ezért folyamatos ellenőrzésre kellett járnom, de annyira sosem volt, hogy az ujjaimat ne tudtam volna rendesen használni.
Amikor az anyukám mondta, hogy eltorzult az arcom, 3 nap múlva szültem.
A vernyomasom egyebkent jo azt elfelejtettem mondani! Anyukam os az utolso 2-3hetben vizesedett. Remelem nekem sincs tobb es nincs baj... mivel.mar tart egy ideje ezek a gondok es latom valakinek ez szules elott par nappal jelentkezett,remelem enis igy leszek. Puszi nektek es koszonom. Hetfon lemegyek az orvoshoz emliteni neki. kedden van vedono neki is mondom
Szakrendelobe jarok nincs fogadott orvosom igy idopontal mehetnek csak. De akkor mar eleg amikor.megyek nstre.elobb ugyse kapnek idopontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!