Edyke.; kérdése:
Foginy gyulladasra valami gyogyir?
Figyelt kérdés
mar terhesseg elott is nagyon erzekeny volt a foginyam de miota terhes vagyok egyre rosszabb, gyullad es erosen verzik fogmosaskor, meg alma evesnel is es nagyon erzekeny, faj2015. ápr. 18. 15:48
1/6 anonim válasza:
terhesseg elejen kotelezo a fogorvos , epp ezert hogy elkeruld ezt a problemat, de persze amugy is felmerulhet. nekem mar most a vege fele jott egy ingyulladas, be is dagadt a szam. en Mundisal kenocsot hasznaltam, par nap alatt elmult tole. de a Gingisol is jo, vagy kamilla. az almat iktasd ki inkabb. amikor a gyogyszertarba akartam kerni valamit ra nem szolgaltak ki mondvan hogy terhes vagyok es ne szedjek semmit :) jo fejek. na mindegy, en igy oldottam meg. a kenocsot megmutattam az orvosnak is, mondta hogy kenjem vele nyugodtan. remelem neked is bevalik valami. szules utan pedig menj el fogorvoshoz ellenorzesre te is mindenkepp.
2/6 anonim válasza:
ja es vitamint is ajanlok, c-vitamin a legjobb amugy- mindenre, azt is szedjel most tobbet :) vagy a terhesvitamin is jo , ha azt szeded.
3/6 anonim válasza:
Én 4 éve jártam ebben a cipőben, szájsebészem írt fel aktil 375-öt és még vettem a patikában cserszömörcés szájvizet, azzal is öblögettem, én csak ajánlani tudom.
4/6 anonim válasza:
Corsodyl öblögető, a legjobb, terhesen is lehet használni.
5/6 anonim válasza:
Corsodyl fogkrembol van kulon foginyverzesre. Nekem a fogorvosom ajanlotta es nagyon bevallt. Eloszor (kb az elso honapban jobban verzett mint elotte, de utana megszunk a fajdalom az erzekenyseg es a verzes is) az ize pocsek, de idovel megszokhato. Ha a szajvizet is hasznalod melle meg hatasosabb.
6/6 anonim válasza:
Foginy gyulladas vetelest es koraszulest is okozhat
Menj fogorvoshoz es paradontologushoz!!
Kezelese alapos Uh tisztitas es ecseteles 2-3 havonta ismetelve ha nagyon makacs akar antibiotikumot is adnak ra.
nagyon fontos hogy elektromos fogkefet hasznaj napi 3x ovatossan az innyedet is masszirozva de ez tisztitas nelkul semmit nem er
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!