Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van 3 nap a kiirtig! Elvagyok...

Van 3 nap a kiirtig! Elvagyok keseredve! Szeretném átélni azt hogy megindul a szülés magátol és félek az inditástol! Már 2 naponta járok nst-re! Baj lehet vagy csak egyszerűen jol érzi magát oda benn!? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen ma van a NAP!De semmi jele!:(
2010. febr. 23. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:

MÁLNALEVÉL TEA!! Mindenki ezt igya, aki tágulni szeretne! Dm-ben is gyógyszertárban is. talán a Tesco-ban is kapható!:)

A málnalevéltea lazítja a simaizmokat. Nekem bevált (igaz, legalábbb 1 hétig ittam naponta 2-3-szor)- 3-szor szültem, a leghosszabb vajúdásom 3 óra volt! :) Persze biztos alkati kérdés is, meg pozitív elvárások - tudd, hogy könnyen fogsz szülni! :)

Ha megindítják, az is a sors akarat! neki akkor kell világra jönni! :)

A továbbiakhoz önbizalomért pedig kattintsatok ide: [link]

2010. febr. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!