Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt folyamatos...

Terhesség alatt folyamatos gombás fertőzésre kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Már sokadjára mentem vissza az orvosomhoz és mindig ugyanazt a készitményt irta fel, és flegmán megjegyezte, egyek több élőflórás dolgot. De a gomba ugyanúgy megvan, talán ha 1 hétig vagyok a kezelés után tünetmentes. Nem hiszem, hogy jó dolog végig kúpozni a terhességet, pláne hogy nem hat. Kinek mi vált be terhesség alatt? Canesten combi, vagy a vitagyn, vagy valami más esetleg? Néha már kezdek összeomlani, kellemetlen is és a babát is féltem :(

2015. ápr. 15. 18:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kedves érintett! Talán már nem aktuális,de lehet másnak is segítek vele!

Évekig, küzdöttem vele és szinte állandóan visszajött, mire rájöttem mi az oka! A rengeteg kúpra és kenőcsre már érzéketlen voltam, semmi nem segített. A nőgyógyász azt mondta lehet félrelép a párom vagy candida stb....stb... Aztán egyszer csak miután már az étkezésre is figyeltem és semmi nem változott , rájöttem mi a méreg. Az intim és tisztasági betétektől kezdve a wc papírig, az intim mosakodó, az óvszer stb minden illatosított. Mondanom sem kell, azonnal helyre jöttem, amint mindenből illatmenteset vettem! Nagyon kell vigyáznunk magunkra, mert a gyártókat abszolút nem érdekli milyen hatást vált ki a sok "mérgezett" termék/élelmiszer és egy egész életre megkeserítheti sok-sok ember életét. pl, jó pár parfümtől, autóillatosítótól is azonnal megfájdul a fejem! Remélem segítettem :)

2015. ápr. 20. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! látom régi a kérdés de megkérdezem, minden rendben volt a babával végül? Bevált valami csodaszer?
2019. szept. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!