Terhesség alatt folyamatos gombás fertőzésre kinek mi vált be?
Kedves érintett! Talán már nem aktuális,de lehet másnak is segítek vele!
Évekig, küzdöttem vele és szinte állandóan visszajött, mire rájöttem mi az oka! A rengeteg kúpra és kenőcsre már érzéketlen voltam, semmi nem segített. A nőgyógyász azt mondta lehet félrelép a párom vagy candida stb....stb... Aztán egyszer csak miután már az étkezésre is figyeltem és semmi nem változott , rájöttem mi a méreg. Az intim és tisztasági betétektől kezdve a wc papírig, az intim mosakodó, az óvszer stb minden illatosított. Mondanom sem kell, azonnal helyre jöttem, amint mindenből illatmenteset vettem! Nagyon kell vigyáznunk magunkra, mert a gyártókat abszolút nem érdekli milyen hatást vált ki a sok "mérgezett" termék/élelmiszer és egy egész életre megkeserítheti sok-sok ember életét. pl, jó pár parfümtől, autóillatosítótól is azonnal megfájdul a fejem! Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!