Normális az, ha 6 hetes km-ként egész nap tortát ennék savanyúuborkával, vagy tejcsokit mozarella sajttal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 14:07
11/12 anonim válasza:
17:26-nak igazat adok,ez nem a fogyokura ideje.én sem vagyok undoritoan elhizva,pedig amit megkivàntam,bizony meg is ettem.az elhizàs meg amugyis alkatfüggö.valaki kövér lesz,valakire meg feljön 15 kilo,és nem làtszik.ennyi.egyen csak amit megkivàn,ha meg esetleg meghizna,majd leadja.mindenkinek sajàt dolga.
12/12 anonim válasza:
11:58-asnak
Te beteg vagy!Nem találok megfelelő szavakat rád.De nyilván te egy karrierista nő lehetsz,akit véletlenül ejtettek teherbe és egy kicsit sem tervezted a babát.Csináld csak,legyen a tested fontosabb!Gratulálok!
Csak tudd,az elhízott kismamák 99%-a szülés után bomba nő lesz,mert a szoptatással leadja a felesleget!Észlény!
Kérdező!
Ehetsz mozarella sajtot,ami tiltott a nemes penészes sajtok!És egyél amit megkívánsz!Ne törödj ilyen hárpiákkal!És igenis az a szép kismama aki mindenhol gömbölyű!Az nem szép aki csont és bör és csak a hasán van egy pukli!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!