Van itt olyan kismama, aki terhestornázik?
Figyelt kérdés
Én Rubint Rékától szoktam csinálni a kismamatornát, de meg van Béres Alexandra pocaktornája is. Én kb. heti 3X szoktam csinálni. A 14. héttől engedélyezte a doki, hogy tornázzak, most vagyok 25 hetes.
Van aki végig tornázott, milyen tapasztalatai vannak?
2010. febr. 20. 12:07
1/3 anonim válasza:
én tornáztam végig, nagyon jó volt, alig jött fel rám pár kiló :) anyukám védőnő volt, ő is mondta, hogy amikortól az orvos engedi, lehet, sőt mindenkinek kéne. volt, hogy semmi kedvem nem volt hozzá, mégis csináltam, nem bántam meg :) arra figyelj, hogy mindig az adott trimeszternek megfelelő gyakorlatokat végezd! sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Én is végig tornáztam terhesség alatt, még a szülés előtti napon. Ugyanezeket: Réka és Alexandra + ellipszis tréner.
Alig vártam szülés után a 6 hetes kontrollt, egyből újrakezdtem.
Most megint terhes vagyok (5 hetes), még mindig tornázok.
Szerintem jó, nem vizesedtem az első terhesség alatt, jó kondiban voltam végig. A szülés is könnyen ment. Remélem ilyen jó lesz a második terhességem is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 20. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!