Van itt olyan, aki 4 hetesen vidámparkban járt?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni május 1-én vidámparkba, de közben próbálkozunk a babával is. Pont akkor kellene megjönnie / vagy nem megjönnie.2015. ápr. 13. 15:59
1/7 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz belőle ha sikerül baba. Menj nyugodtan.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. ápr. 13. 16:01
3/7 anonim válasza:
Mitől félsz?
Nem lesz semmi baj. 36 hetesen már nem ajánlanám, de 4 hetesen még nyugodtan szórakozhatsz. :)
Én éppen túráztam, amikor még azt sem tudtam, hogy terhes vagyok. Az sem volt semmi. Most 38 hetes vagyok, még egyben. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Szeptemberben missed ab-om volt 12 hetesen, mert leállt a szíve a babámnak, megállt a fejlődésben. December óta próbálkozunk. A józan eszem azt mondja, hogyha egy vidámparktól elmegy akkor, nem is volt életképes. A másik részem viszont nagyon vágyik már rá és valószínűleg így merült fel a kérdés.
2015. ápr. 13. 16:12
5/7 anonim válasza:
Hol van vidámpark?? A pesti bezárt, másról meg nem tudok. Csak azért kérdezem, mert én is szívesen mennék, imádtam.
6/7 anonim válasza:
Én akkor voltam vidámparkban, amikor még nem is tudtam róla, hogy terhes vagyok :)
Ráadásul ez 2005-ben volt, amikor még megvolt a bp-iben az átfordulós hullámvasút, de amúgy felültem még szinte mindenre is mellette, ami ráz, dobál stb :)
A terhességem végig problémamentes volt, a fiam pedig azóta 8 éves és makkegészséges :)
7/7 A kérdező kommentje:
Palic-on, Szerbiában van vidámpark majáliskor.
2015. ápr. 14. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!