Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől több a savatok...

Hanyadik héttől több a savatok? Éjjelente arra kelek hogy mar a gyomrom, de semmi más. Nehezebben csúszik az étel is. Ez a sav miatt lehet? 27km

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen..én is sokat szenvedtem,ettem a rennie savra való szopogatót de sz@rt se ért,volt mikor ülve aludtam annyira mart...és nem tudtam vele semmit se kezdeni.
2010. febr. 20. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Picit hányingerem is van. Ez az? Eléggé zavaró :(
2010. febr. 20. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én az elejétől fogva érzem a gyomorégést. Vannak napok, amikor kevésbé erős, de vannak, amikor a torkomat is marja a sok sav. Nekem a Rennie bejött. Nem szedem sűrűn, csak lefekvések előtt, hogy legalább el tudjak aludni. Ha éjszaka felkelek rá, akkor előbb egy pohár vízzel próbálkozom. Ha nem jön be akkor még egy tabletta. De ez szerencsére nagyon ritka.
2010. febr. 20. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes kismama voltam
2010. febr. 20. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem karácsony környékné volt borzasztó akkor voltam olyan 20-21 hetes.Éjjel nem tudtam aludni tőle,nagyon kellemetlen volt.Most mi is 27 hetesek vagyunk,2-3 hete ritkán jön elő már,remélem igy is marad a végéig.A Reenie Deflatine vált be nekem.
2010. febr. 20. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia . Én 12 hetes korom óta alig tudok valamit megenni. Mindentől savam van és semmi sem használ rá. Bár nekem valószínűleg azért ilyen súlyos, mert én a terhességem előtt is évekig szedtem a Qumatelt emiatt. De mikor terhes lettem, nem használhattam tovább.

Nem akarlak elkeseríteni, de minél nagyobb lesz a baba, annál jobban nyomja majd a gyomorszájad és annál elviselhetetlenebb lesz.

17 h km.

2010. febr. 20. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam az első gyerkőcnél SEMMI ilyen probléma nem volt, de 6 év elteltével várom a másodikat, kb. a 27. héttől bizony előfordul egy-egy éjjel (mindig csak éjjel, és felébredek rá kb. 2 körül). Nagyon rossz. Aztán kiszűrtem, hogy a paprikától (amikor szenyón eszem), a sült hagyma se jön be, meg csokik közül a karamellásra ég a gyomrom, de úgy, hogy érzem az egész nyelőcsövem. Most ezeket kiiktattam, egyelőre nyugalom van. :)
2010. febr. 21. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!