Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol találok kismamáknak való...

Hol találok kismamáknak való étrendet a neten? Vagy nem is kell változtatni a mostanin?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En semmit nem valtoztattam es egeszseges gyerekem van :D
2008. aug. 27. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy könyvet ajánlok neked, Devics Józsefné: Várandós kismamák életmódja, étrendje. Sok jó dolog van benne, az első felében végigveszi a terhesség szakaszait stb. a másodikban pedig rengeteg recept van,amik nagyon egyszerűek és jók is. Olyan nagy változás egyébként nincs benne a korábbihoz képest, inkább egy csomó tanács,mire érdemes figyelni. A többi babás könyvhöz képest egyébként olcsó is, 1200 Ft-ba kerül.
2008. aug. 27. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nagyjából ugyanazt eszem, mint máskor, csak jóval több benne a zöldség, gyümölcs. Tulajdonképpen, amit megkívánok, megeszem. Kevesebb húst, mint régen, és több tésztát, több zöldséget és gyümölcsöt.

Szerintem tuti találsz dietetikust a neten, aki kismama menüt ajánl, vagy kifejezetten ilyen oldalakat.

2008. aug. 27. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ugyanazt eszem mint régen. De találtam éppen ma ilyen étrendes oldalt, minden hónapra ajánlanak összeállított heti kajákat. (Én meghalnék ha ezeket kellene ennem, de azért bemásolom mert ezt kérdezted)

[link]

Itt jobb oldalt a helyes táplálkozás alatt tudod kiválasztani a hónapokat.

37 hetes kismama

2008. aug. 27. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanazt eszem mint eddig. Annyi hogy néha elrágcsálok 1-2 sárgarépát, karalábét meg 1-2 gyümölcsöt de azt se viszem túlzásba igazából. Egyszerűen nem kívánom így hát nem eszem.

Amit meg megkívánok azt eszek és kész, nem gondolkodom rajta hogy nem kéne megennem mondjuk egy kis jégkrémet hajnali 1-kor, mert ami nekem jó, az jó a babának is.:) Persze nem minden éjszaka van ez, de ha van akkor nem fogom vissza magam. Lehet sokan nem így gondolkodnak, de nekem ez a jó!:)

A terhesség szerintem nem a diétáról kell, hogy szóljon. Eleinte én is gondolkodtam, hogy majd változtatok az étrendemen, de aztán rájöttem, hogy nem most kell elkezdeni a diétát meg próbálgatni hogy kibirok e egy napot csak zöldségeket rágcsálva, vagy hogy megvonjam magamtól pl. a fehér kenyeret. Úgyhogy nem a terhesség alatt kell az embernek magát "tesztelni".

Majd utána lehet ha már kint van a baba a felszedett kilók miatt ha szükséges.:)

2008. aug. 27. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Kezdetben szinte semmit nem ettem, ugyanis nem maradt meg bennem. Aztán kb a 14 héttől múlt el a rosszullétes időszak és teljesen ugyanazokat eszem, mint korábban. Hál isten mindig is imádtam a gyümölcsöt, zöldséget, tehát azt sem kellett növelnem. Egyél mindent, ami jól esik, mert az a babádnak is jó, csak mértékkel! Jó babásodást!
2008. aug. 27. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

En is mindent eszek,semmiben nem valtoztattam.Nekem azt ajanlottak,hogy a peneszes sajtoktol,a nyers tojastol es nyers husoktol ovjam magam...persze ha megkivanom a krumpli salit amit anya a hazi majonezzel csinalt siman eszem abbol is par falatot.

25 hetes kismami

2008. aug. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!