Kisebb méh az átlagnál. Sikerült teherbe esni?
Arra lennék kíváncsi, hogy volt/van-e köztetek olyan akinek azt állapították meg, hogy kisebb a méhe az átlagnál és szült? Kíváncsi lennék, hogy így hány babó sikerült?
Néhány éve voltam nőgyógyásznál menstruációs problémák miatt (hónapokat kimaradt) és azt mondta a doki, hogy kisebb a méhem, minél előbb tervezzünk babàt. Én nagyon megijedtem..paráztam, hogy nem lehet babám, párom nyugtatgatott, hogy úgy is sikerül..Màr nagyon rég szerettünk volna a párommal, de mivel én még sulis voltam így az miatt nem vállaltunk addig, de aztán kb 1,5 éve(lehet több is) elkezdtünk próbálkozni, tavaly márciusban jött össze a baba, természetesen szültem, most 3,5 hós. Későbbiekben szeretnénk még 1vagy 2kistesót is, összejöhet?
(Persze minden doki más és más, van aki ezt nond van aki azt...)
Szerintem annyi lehet még amennyit csak akartok. :) Annyira nincs jelentősége a méh méretének szerintem, főleg így, hogy már van egy egészséges babád.
Nekem is kisebb, legalábbis mikor még terhesség előtt járkáltam dokihoz, mindig azt mondta, hogy a rendesnél kisebb méh. De nem mondta, hogy gond lenne, sem ő, sem más.
Azóta már 2 gyerekem van, mind a kettővel első próbálkozós hónapban terhes lettem, probléma mentes terhességeim voltak. Szóval szerintem nem kell izgulnod.
Altalaban az szokott a kicsi mehnel gondot jelenteni, hogy nem tud megfeleloen novekedni, es kinyilik a mehszaj.
İlyenkor fekvessel, esetleg mehszajzaro mutettel siman kihordhato a baba.
De ezek szerint nalad nem volt gond az elso babaval. Akkor valoszinuleg a kistesokkal sem lesz problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!