Hogy utasíthatom vissza sértődés nélkül az ezer éves kisruhákat/cumisüvegeket/stb-t?
Nem tudod oket valahova elsuvasztani, pl. padlas, pince?
Csak mert hat a nagyik bizony torekenyek mar.
Nos velem ugyanez van,csak nem babaruhàkkal. A szomszédom(ràadàsul nem is olyan idös)tuszakol élelmiszereket ràm,többek között kiszàradt trappista sajt,lejàrt szörp,lejàrt vitaminok,ételmaradék,4 éve szekrényben felejtett nutellàk,hu gyakran fordul fel a hasam,és utàlom elfogadni,de ha nem fogadom el,viccen kivül a postalàdàmba teszi.nos én elfogadom és azonnal a kukàban landol(a pàrom màr kivan készülve.)
a te helyzetedben is ezt tenném,de utolag irtad,hogy nincs hely,hàt akkor mondd meg,hogy màr mindentt megvettél,és nem tudod hovà tenni,vagy kerüld el,mig lehet.Sajnos sok ilyen ember létezik.
Kitartás!! Valahogy mégiscsak próbálkozz még, és inkább ne hozd el tőle a cuccokat!!
Én majdnem kaptam a családtól egy 40-50 éves gyerekágyat!!! Megúsztam... Kimagyaráztam, hogy nehogy már öregebb legyen a kiságy, mint apa+anya+gyerek együttvéve :) Hajrá!! Üdv 25 hetes kismami
Rám éppen egy gusztustalan babakocsit akarnak tukmálni. Én azt hazudtam, hogy már kaptunk egy újat az anyósomtól. (Persze holnap fogom megvenni én a párommal...)
Gyerekülést sóztak még ránk, azt pedig szépen hazahoztuk és a kukában landolt.
Szerintem az jó szöveg, hogy már kaptatok valaki mástól :) Így a Nagyító is megnyugszik, hogy nem költekeztek annyira nagyon. Próbáld meg, és sok sikert!
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!