34 hét 3 naposan 1960g a baba súlya. Mi lehet az oka? Volt valaki így? Mekkora lett a baba?
Kedves 8as válaszoló- a magzatvíz dolgot nem értem. Emiatt volt kicsiba baba? Vagy emiatt indult korábban? Észrevette az orvos a bajt?
Nem bánom,ha könnyű szülésem lesz,csak a két nagy fiam nem tudom két hétre "magára hagyni", amég én a kicsivel vagyok a kórházba. Emiatt is drukkolok,h minden okés legyen.
8.as vagyok:)
A baba szerinten normál méretű volt,mondjuk a férjem és én is kis súllyal születtük, nem is vártunk nagy babát.
Leírom az egészet,hogy értsd:Egy szerda reggel rózsaszínes folyásom volt,felhívtam a dokit, mondta csütörtök reggel menjek be megnéz, ha addig nincs semmi extra. El is múlt a rózsaszinezés másnap reggelre de azért bementünk a dokihoz az Sztkba.ő mmondta,h szivárog a víz, azonnal kórház ebből szülés lesz tegyenek infúzióra meg minden.A férjem bevitt az Uzsokiba, ott mevizsgált 3 doki aztán adtak magneB6-ot és bent fogtak.ez csütörtök délben volt. Szombatig senkise nézett rám, akkor csináltak egy nst-t. ennyi.Vasárnap reggel éreztem,hogy vizes a bugyim, szóltam a nővérnek azt mondta tegyek be betétet és egy óra múlva megnézi. Akkor megvizsgált egy doki és azt mondta ebből szülés lesz de náluk nincs koraszülött intenzíz át kell menni másik kórházba. a férjem átvitt az ÁEK-ba ott kikészültek,hogy hogy lehet,hogy az Uzsokiban nem csináltak velem semmit.egyből a szülőszobára kerültem folyamatos infúzió és tüdőérlelő a babának.a hasamon volt a szívhangfigyelő végig.Hétfőn reggel megnéztek Uh-on ott mondták,h kb 2200g és nem lessz itt gond,csak kevés a víz a feje van csak benne. lehet császár lesz mert nem tudják nem kaptam e fertőzést. folyamatosan ment az infúzió és kedd reggel megindították a szülést,amit addig visszatartottak.Az érdekes az egészben,hogy még burkot is kellett repeszteni,pedig már szivárgott belőle a víz.kb 10 kor kaptam egy oxit és 12,20 kor kint is volt a csöpségem.simán császár nélkül:)Arra,hogy miért indult előbb a baba nem tudom a választ,szerintem így kellett lenni.Senki sem mondott semmit,nem is érdekelt akkor csak azzal foglalkoztam,hogy megvan és egészséges.
A PIC-ről meg az a legszuperebb hely az ilyen minimanók számára.Én nem voltam bent a kórázban hanem mindennap bementem 3 szor szopiztatni.De már látom,hoy ez sokkal fárasztóbb volt,mintha a kórházban lettem volna,mert így szinte semmit sem pihentem a 2 hét alatt. Na ez jó hosszúra sikeredett,bocsánat. Neked jöjjön időben a baba amikor neki kell,ráér itt kint megnőni:)
KÖzel 3kg lett 38hetesen, akkor nem is lett kicsi! Szívből gratulálok.
Nekem pl átlagosnak mérték a babámat mindig, és mégis csak 2600grammal született- ő is pont 38hetesen. :)
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!