Picsusz kérdése:
Rózsaszínes folyás terhesség elején?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,és tegnap volt egy kevés rózsaszín folyásom.Nagyon megijedtünk,mert tavaly volt egy vetélésem.Irány a kórház.Nem tudják mitől lehetett,minden rédben van eddig,9x7mmes gestation gyűrű látható.Megemeltük az utrogestan adagomat,így 3x1et kell szednem,magne b6,aspirin protect napi 1.Utána már elmúlt a folyás,de ma is láttam egy mininálisat.Azt mondták,míg nem rendes vér,és nincs görcs minden redben van.Valakinek volt hasonló tapasztalata?2015. ápr. 8. 10:49
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt mindket terhessegem legelejen. Utrogestent kaptam en is, napi 3x1et, es attol elmult. Hallottam olyat is, akinek volt es nem kapott ra semmit, mert ez sokaknak van, es ugymond normalis. Bar en se tudtam otthon nyugodtan ulni, ezert kaptam potlast. Aspirint lehet terhesen szedni?! Mert en ugy tudom, hogy csak utolso harmadban lehet, akkor is csak indokoltan.
2/9 A kérdező kommentje:
Remélem én is,hogy nem lesz baj.De vajon mitől lehet?Igen,lehet Aspirin protectet szedni az első időszakban,mert sok vetélés valami vérrögtől lesz,és mivel ez vérhígító,így nem keletkezik vérrög.meg segíti a megtapadást elvileg.A dokim azt mondta lehet ettől volt a kis vérzés.Remélem nem lesz baj a babával,5 éve rá várunk.
2015. ápr. 8. 11:18
3/9 anonim válasza:
Ajanlom meg a palastfu teat, ez is segiti a megtapadast. En az utrogestan melle meg ezt ittam a 12. hetig napi 1-2 cseszevel.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.És neked mennyi,és milyen vér volt?Többször is,vagy egyszer?
2015. ápr. 8. 11:29
5/9 anonim válasza:
Egyszer volt a legelejen, ugy a 4.het korul. Az elso terhessegnel kesobb mentem orvoshoz, mar barnaztam is kicsit, de nem lett baj, egeszsegesen megszuletett a fiam. A mostaninal mar idoben elkezdtem az utrogestant,mmert volt is itthon, csak egy torlesnyi halvany rozsaszines volt, aztan a kupra megszunt. Azota sincs, se volt...
6/9 anonim válasza:
Ugyanigy voltam 5 hetesen.
Kaptam progeszteronpotlast, de nem segitett.
9 hetesen derult ki, hogy hematoma.
15 hetesen szivodott fel.
A petezsak szabalyos?
7/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, mint előzőnek, 5 hetesen vérezgetés volt, doki megvizsgált, nem talált semmit, baba 2.6 mm volt. Írt fel duphastont, azóta is szednem kell, attól abbamaradt. 7 hetesen kellett visszamennem kontrollra, akkor már látszott, hogy hematoma van közvetlen a magzatburok mellett, emiatt lehetett a vérzés, mert nem tudott megtapadni elsőre. A hormon segíthetett, de eltiltott a szextől is biztos, ami biztos. Azóta semmi vérzés nincs, most várjuk 12 hetes vizsgálatot :) szerintem neked is el fog múlni a hormonpótlás után :)
8/9 A kérdező kommentje:
Az úgy nincs a papíromra írva,hogy szabályos e.Azt mondta minden rendbe van,nem tudja a vérzés okát.Tegnap is volt du,de az is inkább olyan rózsaszínes.Gyorsan lefeküdtem,el is múlt.Nem értem,remélem nincs baj a babával.Hétfőn megyek uh-ra.Már azon is gondolkoztam,hogy nem e az Aspirin Protect csinálja.A doki azt mondta erre,hogy lehet.Gondolkozom,hogy abbahagyjam e a szedését.
2015. ápr. 9. 10:41
9/9 anonim válasza:
Én ha nem annyira muszáj nem szedném...
"A terhesség első és második harmadában az Aspirin Protect tabletta a lehető legalacsonyabb adagban is csak akkor szedhető, ha feltétlenül szükséges.
A terhesség utolsó harmadában az Aspirin Protect tabletta szedése ellenjavallt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!