Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik egy missed ab-s...

Hogyan zajlik egy missed ab-s műtét az ÁEK-ban?

Figyelt kérdés
Jövő héten szerdán lesz a műtétem, mert sajnos elhalt a 8 hetes babám. Még sosem szültem, és már olyan sok félét olvastam ezekről a műtétekről. akinek az ÁEK-ban csinálltak már ilyet az tudna esetleg nekem segíteni? Nagyon fájdalmas a tágító pálca? A terhespatológián, vagy a szülészeten kell lenni? A műtőben magagasra kell e emelni a lábakat és leszijjazzák,vagy nem? És adnak e hálóinget, vagy nekem kell pizsamát vinni? Nagyon köszönöm a segítsége, és rettentően félek. Még valami: 0 - a vércsoportom, mennyire biztos hogy beadják az ellenanyagot? Ezt, hogyan kellene illően megkérdeznem?
2010. febr. 19. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia nagyon sajnálom:(nálunk adtak hálóinget.Reggel bementem 8-ra,aztán a kórterembe és vártam,szóltak hogy mehetek tágításra.annyira nem fáj inkább kellemetlen(nekem).aztán csak fekvés,majd kapsz egy KOKTÉL nevezetű szurit,onnan már nem érdekelt semmi mert olyan mintha ittam volna.késöbb jön a beteghordó és betol.A mütőben fel kell húzni a hálóinget derékig,mint a nőgyógy vizsg.-on,csak kikötik a lábadat is.aztán szundi.kitartás
2010. febr. 19. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj , hogy ezzel a témával zaklatlak , tudom , milyen nehéz lehet.De megkérdezhetem , hogy ez hogy derült ki?És a tüneteid el is múltak?Sajnos én is ezen parázom mindíg nehogy elhaljon a babó.

2010. febr. 19. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Az ultrahangon derült ki.Először olyan 8 hetesen mentem, akkor már 11mm volt, de szívhang semmi. 4 napra rá vissza kellet mennem, akkor is ugyan ez volt.( ez tegnap volt) És akkor mondták hogy elhalt és hogy műtét. De semmi tünetem nem volt. sosem véreztem, még most sem vérzek. görcseim is csak átlagosak, de azok sem voltak. Ugyan úgy nőtt a mellem, és fáradt meg éhes is voltam, de ezek a tünetek már az első héttől megvoltak, és még most is megvannak, csak már nem figyelek rá. Tegnap óta nem is ettem semmit és inni sem nagyon iszom, annyira kétségbe vagyok esve. Csináltam tesztet is az első uh után, de olyan erős volt a hcg csík mint még sosem, bár a teszt nem mérvadó, mert az műtét után még 2 héttel is kimutatja a volt terhességet, igazából a saját magam megnyugtatására csináltam. Vannak akik véreznek és görcsölnek és hirtelen elmúlik minden tünet, de nálam nem így volt. Még most is nehezen hiszem el, és nagyon félek a műtéttől, mert nem tudom mi vár rám, ezért is írtam ide, hátha valaki esetleg tud segíteni.
2010. febr. 19. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom...fájdalmat nem fogsz érezni,igaz engem nem tágítottak.11 hetes voltam.Felfeküdtem, nekem is szíjjazták a lábamat, vénába kaptam egy szurit, és elvágták a képet.A párom szerint kb. 10 percig voltam bent.Én már a szobában tértem magamhoz.Ott sem fájt semmim, csak a lelkem.Kb. 1-2 napig vérezgettem, de nem volt több mint egy enyhe mensi.Utána barnáztam napokig.Nem fájt otthon sem semmim.Kitartás, légy erős.Én is nagyon féltem, de hidd el nem fogsz érezni semmi testi fájdalmat.

2010. febr. 19. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a kisbabádat, tudom mit érzel. Én júniusban estem át 9 hetesen missed ab. műtéten. Mivel én már szültem nekem semmit sem adtak csak altatás volt, hogy utána mit csináltak fogalmam sincs. Mikor magamhoz tértem már nem volt kisbabám. Semmit nem éreztem, semmire nem emlékszem. Utána véreztem, de csak aznap. Már másnap semmi sem volt. Nekem sem volt szívhang csak petezsák. A tüneteim is kezdtek elmúlni. De most már 17 hetes terhes vagyok. Fel a fejjel a következő baba majd biztosan maradni akar veled.
2010. febr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!