Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szoptatás alatt teherbe...

Ha szoptatás alatt teherbe esnék, gond lenne?

Figyelt kérdés

A régi hiedelem szerint, aki terhesen szoptat, elvetél. Megmaradna a baba? Vagy akkor le kell szoktatnom a babámat a ciciről? Mikor?

Hallottam már sok nőtől, hogy hamar teherbe estek szülés után, tapasztalatokra lennék kiváncsi.

köszönöm

2008. aug. 27. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A sógornőm 4 hónapos kisfia egyik napról a másikra nem szopott, kiderült, hogy terhes.

Igy tovább nem tudott szoptatni, mert a pici nem fogadta el a cicit.

Teherbe lehet esni egyből szerintem, nem mindenki védett szoptatás alatt.

2008. aug. 27. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm szülés után négy hónappal újra terhes lett. Az előző babáját 11-hónapos koráig szoptatta, közben a másodikat várta.

A második baba is egészséges lett, mint a makk.

állítólag, megváltozhat a tej íze és minősége, ami nem biztos, hogy ízlik a babónak tovább és akkor ő maga szokik le a ciciről. De szerintem ez is egyedi.

2008. aug. 27. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm így esett teherbe, és semmi baja nem lett a kicsinek. Sőt, ő majdnem végig szoptatta is a nagyobbat, aztán azért választotta el, mert már 1,5 éves elmúlt. És most is rengeteg teje van a kisebbnek.
2008. aug. 27. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
én sajnos cak rossz hireket tudok mondani, elvileg nem lesz semmi baj de attól függ hgoy a szervezeted hogy bírja nekem sajnos nem bírta igy én kétszer elvetéltem, most már nem szoptatok, és várom hgoy most mi lesz
2008. aug. 27. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
A baratnomet letiltotta a doki a szoptatasrol,mert terhes maradt ujra(a kislany 1 eves volt)...Azt mondta h ne szoptasson mert a szervezet akkor a tejcsibe is teszi a vitaminokat es ezzel a masik babat vonja meg a vitaminoktol es fontos dolgoktol...
2008. aug. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!