Ebben az időben mekkora másnál a baba?
Figyelt kérdés
szerdán voltam uh-n, 30hetesek vagyunk, de most csinált dokinő 32 hetes nagy méréseket! BPD 84, kb. 2100 gramm.
Ti hogy álltok? (Másnak is vannak ilyen méretei?)
2010. febr. 19. 10:45
1/7 anonim válasza:
Hat jo nagy babod van! Nekem 30 hetesen 1700g volt azt mondta a doki, hogy egy kicsit nagy a korahoz kepest kb 1 hettel, mondjuk akkor derult ki hogy terhessegi cukrom van. Azota nem tudom mekkorat nott, majd hetfon megyek megint korhazba, most vagyok 35 hetes.
2/7 anonim válasza:
31+2 hetesen a babám 1900 gramm. (Fiú.) Az orvos szerint ez az átlagnak a felső határa, és hogy a mérésnek is van hibahatára (300 gramm illetve 10%), de nem lesz kis baba. :-)
3/7 A kérdező kommentje:
Én mondtam uh közben, hogy akkor jó nagy a súlya, ő annyit mondott, hogy a mért adatokból erre lehet következtetni, de semmi, hogy milyen nagy, mekkora. A cukorra gondoltam én is, de abszolút jó lett a terhelésem anno, én nem is híztam csak 8kilót, a pocakom rohamosan az elmúlt 4hétben. Az elején meg mindig azt hallgattam, jó kicsi babája van :)
Még szedek vitamint, meg nagyon-nagyon sok gyümit, tejterméket, zöldséget eszek!
2010. febr. 19. 12:01
4/7 A kérdező kommentje:
Ja, és leányzó!
2010. febr. 19. 12:02
5/7 anonim válasza:
31 hetes és 2 naposan a mi kis csajszink is 1900 gr volt,úgyhogy jó nagy lesz!:)
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem kisfiam lesz, 30 hetes eredményei: BPD: 82 mm, AC:285 mm, becsült súlya 2 kiló. A doki azt mondta uh közben, hogy hatalmas ez a gyerek. A második lányom is 4 kiló volt, gondoltam, hogy a 3. babi se lesz kicsi. Nálatok is jó nagy lesz. Ja és a lelet végére oda van irva, hogy 32 hét 3 naposnak felel meg. Én abban reménykedek, hogy 37-38 hetesen meglesz és akkor nem lesz olyan óriási. A lányommal is nagyon sokat kínlódtam. 35 hetes km.
7/7 anonim válasza:
nekem 29,4 hetesen nézték 1135 gr.BPD:74mmHC:275mm,Th:72mm
nekem is kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!