Bárányhimlő mennyire veszélyes terhesség alatt, ha én gyerekkoromban nem voltam az?
Sajnos a bárányhimlő hetekig lappang így elképzelhető. De Figyelj, nem törvényszerű hogy te is elkapod. Hátha nem. És ezek szerint az sem fix hogy a gyerek az-e.
Viszont ha meguszod nem árt az oltás szülés után.
Igen sajnos veszélyes a babára. De amig nem állapítják meg,hogy az lenne, próbálj ne idegeskedni, bár tudom, hogy ez lehetetlen.
Ha esetleg beigazolódna, akkor pedig genetikushoz fognak küldeni, 1-2 alkalommal, aki tudni fogja,mi lesz a legjobb.
Ha bárányhimlőre gyanakodsz, akkor ne vidd be a rendelőbe, hanem hívd ki a gyerekorvost. Jobb lenne még ma.
Igen, veszélyes lehet a magzatra, de senki se tudja megmondani, hogy neked kárt okoz-e vagy sem. Ha nem voltál bárányhimlős, akkor felnőttként érdemes lett volna oltatni magad, mivel felnőtt korban veszélyesebb, terhesen meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!