Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajcsy Zsilinszky kórházba...

Bajcsy Zsilinszky kórházba jár valaki?

Figyelt kérdés

Én oda járok, és tavasszal esedékes a nagy nap! :)

A Sulyok dokira voksoltam! És ti?

2010. febr. 19. 08:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Tényleg! Itt a komment mindig a válaszok végére megy? Csak azért mert nem mindig vagyok gépnél és ha valaki visszakérdez nem szeretném ha bunkónak tartana hogy nem válaszolok! Mert írok én csak jobb lenne ha adott válaszokat lehetne külön kommentezni! Így meg valaki nem is látja szerintem!
2010. febr. 19. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én oda járok. 37 hetes és egy napos vagyok. :) Mi márc.11-re vagyunk kiírva. Én a Polgár doktort fogadtam fel a szülésemre. Te mikorra vagy kiírva? Vannak már jelek hogy elöbb jönne? Mi kisfiút várunk

2010. febr. 19. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is a Bajcsyba járok, az én dokim Dr. Gyopár Ernő. Márc. 7-re vagyok kiírva, de már nyitva a méhszájam teljesen 1 ujjnyira és már meg is rövidült. Azt mondta a doki, hogy 65% esélyem van rá, hogy jövőhét szerdáig meg legyen a kislányunk.

38 hetes kismama

2010. febr. 19. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Szülésznőt fogadtatok?
2010. febr. 19. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! első vagyok Én nem fogadtam.

Most köveznek meg éppen egy másik fórumon mert én félnék szülésznővel szülni. Én orvosban bízok. A nyákdugónk elment. kezdett kinyílni a méhszáj ez kedden hajnalban elég sok vérzéssel volt. de nekünk ujjakban nem volt még mérhető. Remélem már jobbán állunk mert nem bánnám ha 38 hétre kibújna a kisfiam.

2010. febr. 19. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, én május 14-re várom a kislányomat, Dr.Toldi Lászlónál fogok szülni.
2010. febr. 19. 13:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom pontosan sajna! Az első tippelések szerint 25-én jön majd a kislányunk, de most a dokim azt mondta hogy inkább a hónap (május) első harmada! :)
2010. febr. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!