27 hetes kismama vagyok és az éjszakai pisilésem után egy pici csepp vér volt a papíron, azóta semmi. De nagyon megijedtem. Mi lesz most?
Nekem szornyen erzekeny a nyalkahartyam. Neha elofordul, hogy egy csepp ver marad a papiron, de az mindig az irritaciotol van, es nem bentrol jon. Ugyanilyen elofordul neha a vegbelnyilasomnal is.
Szerintem ne aggodj, semmi baj. A baj nem egy csepp verrel, hanem sokkal nagyobb mennyisegunel kezdodik.
Boldog babavarast neked!
26 + 3 hetes mami
Én először 29 hetesen véreztem szeretkezés után. Egy hétre kórházba fogtak, pedig semmi tünetem nem volt utána, csak akkor egyszer véreztem.
Aztán véreztem megint 32, majd 36 hetesen, de semmi baj nem lett, 8 napot túlhordtam a kicsit, és minden rendben:-)
A vérzés sokmindentől lehet, legjobb esetben a méhszájban megpattan egy kis ér. De lehet, a méhlepény is, ami már nagyobb gond.
Mindenképp szólj a dokidnak, de ha azóta nincs gond, akkor semmi baj nem lesz! Ne félj, nyugi!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!