Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismama vagyok és az...

27 hetes kismama vagyok és az éjszakai pisilésem után egy pici csepp vér volt a papíron, azóta semmi. De nagyon megijedtem. Mi lesz most?

Figyelt kérdés
Délután egyébként megyek az orvosomhoz. Boldog babavárást mindenkinek
2008. aug. 27. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó, hogy épp ma mész dokihoz, ő majd megmondja, hogy mi van, de biztos minden ok.
2008. aug. 27. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem szornyen erzekeny a nyalkahartyam. Neha elofordul, hogy egy csepp ver marad a papiron, de az mindig az irritaciotol van, es nem bentrol jon. Ugyanilyen elofordul neha a vegbelnyilasomnal is.

Szerintem ne aggodj, semmi baj. A baj nem egy csepp verrel, hanem sokkal nagyobb mennyisegunel kezdodik.

Boldog babavarast neked!

26 + 3 hetes mami

2008. aug. 27. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan írtatok. Most azért egy kicsit megnyudodtam, hogy másnak is van ennyi idős pocakosan ilyen problémája. Most délutánig kibírom valahogy :)
2008. aug. 27. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én először 29 hetesen véreztem szeretkezés után. Egy hétre kórházba fogtak, pedig semmi tünetem nem volt utána, csak akkor egyszer véreztem.

Aztán véreztem megint 32, majd 36 hetesen, de semmi baj nem lett, 8 napot túlhordtam a kicsit, és minden rendben:-)

A vérzés sokmindentől lehet, legjobb esetben a méhszájban megpattan egy kis ér. De lehet, a méhlepény is, ami már nagyobb gond.

Mindenképp szólj a dokidnak, de ha azóta nincs gond, akkor semmi baj nem lesz! Ne félj, nyugi!:-)

2008. aug. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!