Más is gazdagodott sérvvel a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és 3 hete rettenetes fájdalmaim vannak, nyaktól lefelé, jobb oldalon az ujjak végéig. Az ujjaim zsibbadnak. Reumatológián is voltam, nyaki gerinc tornára járok, masszázsra, ahol ma elájultam 75/40-es vérnyomással. A masszőr azt mondta, lehet, h kezdődő nyaki sérv. Rettenetes fájdalom... Mit tudnék tenni? Semmit nem szedhetek... És még nagyon sok idő van hátra...2010. febr. 18. 21:52
1/2 anonim válasza:
Pont erre találták ki a McKenzie tornát!
Elvileg állami intézményben dolgozó gyógytornászok is értenek hozz, érdemes utánajárni (én csak privátot tudok ajánlani)
Az a torna lényege, hogy csak egy-két egyszerű mozdulatot kell csinálni és ezt hamar megtanulod, aztán otthon csinálgathatod egyedül.
2/2 anonim válasza:
Sérvvel igen, de nem nyakival, hanem köldöksérvvel a tolási fázis alatt két helyen szakadt ki a köldököm környéke. Majd a 2. szülés után megműtettem.
Remélem neked nem fogja megkeseríteni a hátralévő majd 4 hónapot ez a nyakfájás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!