Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák van viszeretek?...

Kismamák van viszeretek? Olyan ami terhesség előtt is megvolt? Nem lesz ebből baj?

Figyelt kérdés
Nekem van, de becsúszott a baba.Elvetetni nem akarom, ezért pláne, de félek,hogy baj lesz:((
2010. febr. 18. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!Emiatt ne féljél,mert nem biztos hogy rosszabbodni fog.

Engem 2 éve mütöttek 2 mélyvénás visszérrel,utána tavaly nyárig injekcióztattam,mert olyan csúnya volt,és folytattuk volna összel is,de közbe jött a baba.A doki mondta nekem hogy nagyon meg fogja viselni a lábam a terhesség.27 hetes vagyok,és egyszer fájt azóta a lábam,és nem jöttek ki újabb visszerek,eddig,amin én is csodálkozom.Most akarok majd visszamenni,mivel kell egy vizsgálat majd,trombózisra való hajlam miatt,de semmi panaszom nincsen.Úgyhogy ez ne tartson vissza a nyugodt és boldog babavárástól!27+3hetes kismami

2010. febr. 18. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én eléggé túlsúlyos vagyok,és állómunkát végeztem,ergó van visszerem,és fájdogált is.elsőre terhes lettem,visznt 1 hónap múlva kiírt a doki,mert a vérnyomásom is magas,gyógyszert szedek rá.ma vagyok 36+4 hetes,a visszereim csak nagyon ritkán fájnak,és a férjem is mondta,hogy mintha halványabbak lennének.mondjuk minden nap kenem venorutonnal,az elején vadgesztenyekrémmel.a vérnyomásom rendben,a tegnapi laborleletem a doki szerint olyan,mintha nem is lennék babás,példaértékű.csak vigyázz magadra,és ha elfáradsz,felpolcolt lábakkal ülj,vagy feküdj.semmi só,kevés szénhidrát,és sok folyadék,főleg tiszta víz.nálam beváltak:)boldog babavárást!
2010. febr. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!