A leszállt hasnál már tényleg lehet számítani a szülésre? Szerintetek az enyém már leszállt? Én nem értek hozzá!
Anyukám és sogórnőm szerint is lejjebb ment a hasam! Ha igaz,akkor kb mikor várható szülés?
Még nagyon nagyon fent van, de ez a szülést nem befolyásolja, van akinek a szülés előtt ékelődik csak be a baba feje a szülőcsatornába és van olyan akinek hetekkel előtte....
Én 35-36 hetesen :
itt már nagyon lent volt a pocakom, szülni mégsem szültem előbb.....igazából csak kellemetlen volt hogy annyira lent volt a buksija már...
Hűha,a tied aztán tényleg lent volt! :)
Egyébként,én szerintem sincs még lent! Csak most megint nőtt hirtelen,és teltebb lett!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
nagyon :) nyomott is rendesen a kis gazfickó :))
sok boldogságot és egészséget Nektek !
Szerintem sincs lent.
Nekem már egy kicsit lentebb ment és onnan vettem észre hogy eddig amikor megsimiztem ugyan ilyen kis "gombóc" :D volt fent, és most amikor már simizem már nincs ott, vagyis a kezem odafér a poci és a mellem közé. Furán tudok magyarázni de remélem érted :D
:))
Igen,azt hiszem értettem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!