36-37-38. -40 hetes kismamák! Mennyit mozog a babátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 15:15
1/4 anonim válasza:
37 hétig folyamatosan kirúgta az oldalamat, most már kevésbé, inkább csak mocorog. Tegnap töltöttem be a 38. hetet, és egész nap "táncikált" szinte már fájt :) Ma megint nyugodtabb, és megint csak a mocorgást érzem. Napi 7-8 alkalommal mocorog, van hogy 10 percet, van, hogy fél órát. De esténként 21 óra után beindul.
2/4 anonim válasza:
A 38. hetet kezdem holnap. Az oldalam már majdnem kirúgta :-)Sokat mozog de csak 1 helyen érzem. Faros baba és igen eleven, szinte hullámzik az oldalam.
3/4 anonim válasza:
én 39 hetes vagyok.nekem már nem igen rugdos inkabb kinyomja magát hol a fenekét hol a lábait.kezeit szinte nem is érzem.de ma különösen nyugodt pedig mindig a borultabb napokon szokott aktivabb lenni és ha süt a nap akkor alszik:)könnyü szülést mindenkinek:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nektek is könnyű szülést, és boldog babázást kívánok!
2010. febr. 19. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!