Ha a genetikai ultrahangra 11 + 2 hetesen megyek az korai még?
Hét végén töltöttem be a 8. hetet, és uh-ra március 8-ra kaptam időpontot, miszerint akkor már belépek a 12. hétbe, de gyakorlatilag az még csak 11. betöltött hét.
Volt más is korábban?
nekem a papíron az van hogy a 11-13 hét között.
de szerintem ha kisebb a baba akkor tuti mondják hogy menjél késöbb.
Most olvasgattam csak utána hogy kell a heteket számolgatni, és nem szeretném ha emiatt valaki bénának nézne! Lesz ami lesz, elmegyek ha már szereztem időpontot. Bár ott nem úgy kérdezték, hogy betöltött hetek száma... Valamint örülök is neki, hogy korábban megyek, mert már volt egy vetélésem, így legalább előbb láthatom a pocaklakót! :)
Köszi a választ!
Én is előbb voltam, vagyis mensi szerint a betöltött 12. héten, de a baba le volt maradva a korához képest(lehet nem flidőben volt peteérés vagy nem tom) de így is megcsinálták, és minden eredmény jó lett, a papíromra meg azt írták rá, h betöltött 11 hét... és minden rendben van a babával is, most már megfelel a mensi szerinti kornak...
28 hetes km
Köszönöm neked is a választ!
Felhívtam őket biztos ami tuti, és mondták hogy rendben van így is. Az optimális 11 - 13 között van, ezért a közép 12, de ha betöltött 11. hét lesz is megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!