Légzésfigyelő! Vegyek, vagy ne vegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon félek attól, nehogy gond legyen a kicsivel születése után, ezért gondolkodom a megvételén!
Sok kismamától azt hallottam, hogy azoknak akik kicsit parásabbak a kelleténél (pl.én)nem ajánlott a készülék, mert gyakran beriaszt ok nélkül!
Mi a véleményetek? Szükséges? Vagy valósak ezek a gyakori téves riasztások?
2010. febr. 18. 10:04
11/16 anonim válasza:
Mindenképp vegyél, a mi lányunk életét mentette meg 5 naposan! Leállt a légzése itthon sárgaság miatt, és úgy kellett újraélesztenünk. (Hiába szóltam a kórházban, hogy sárga a gyerek, meg a gyerekorvosnak is, mindenki csak legyintett, h élettani, majd elmúlik). Hála Istennek nem lett baja, 3 nap az intenzíven, infúzió, ..., de teljesen rendben van.
12/16 anonim válasza:
Sokat gondolkoztunk rajta, hogy vegyünk-e, mert rengeteg embertől hallottam, hogy nekünk sem volt stb. Akárhogy is nézzük nem olcsó dolog. Megkérdeztem a védőnőt, hogy mit gondol erről. Ő azt mondta, hogy ne vegyek mérleget, ne vegyek drága babaruhát, spóroljak ahol lehet, de a légzésfigyelő nagyon jó dolog. Ami a babával alvást illeti, egy baba nem csak éjszaka nem vesz levegőt... megtörténhet a baj nappal is. Nincs köze ahhoz, hogy egy szobában van e a szülőkkel vagy nem. Akármennyire is óvni szeretnénk nem tudunk rá odafigyelni 24 órában. Szóval, átírtam a babalistát és úgy döntöttünk, hogy veszünk egyet. Remélem soha nem lesz rá szükség.
13/16 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül kb. egy új? Nem nagyon merek a Vateráról ilyen dolgokat venni, mert szerintem az ilyen készülékeknél fontos a megbízhatóság. Isten ments , hogy hibás vagy rosszul működő készüléket vegyek.
2010. febr. 18. 14:27
14/16 anonim válasza:
újonnan szerintem 20 és 40 ezer forint között mozog. használtan 10 és 30 ezer forint között néztem a napokban a licit oldalakon. kölcsönözni is lehet kb. 2500 Ft/hó. bár mire kifizeted a 12 hónapot már vehetsz egyet és ha eladod még jön is belőle vissza.
15/16 anonim válasza:
Én 5 hónapja 30ért vettem angelcare-t és volt hozzá bébiőr is ^^
16/16 anonim válasza:
Ha újba gondolkodsz érdemes körülnézni, esetleg kuponokra vadászni. 45 e Ft volt angel c. de volt hozzá bébiőr, szemetes, mellszívó, cumisüvegek, sterilizáló. Persze kuponnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!