Második baba, mitől fájhat?
15 hetes terhes vagyok, 12 hetesen az UH-n azt mondták a méhlepény a méhszájon van, se szex, se emelgetés ( van egy 3 éves kisfiam), de ezeket megoldom. :)
Viszont amíg a fiammal semmi "tünetem" nem volt, most többször érzem, hogy feszül a hasam alja, ha tüsszentek akkor erősen bele nyilal.
Egyébként minden rendben van, de ezek fura dolgok, hiszen ilyen az első terhességemmel nem volt.
Oké, akkor mondjuk nem is szaladgáltam, pakoltam, emeltem és nyüzsögtem ennyit.
Lehet összefüggésben ezzel a méhlepényes dologgal?
Köszönöm a válaszokat!
nekem van egy 4 éves lányom ,most vagyok 33 hetes :)
a lányommal még ennyi idősen hegyet másztam most pedig mint egy rozzant bakkecske :D
NEkem is rajta volt a méhszájon és nagyon feszült a hasam ugyhogy azota magnerotot szedek napi 3-at :S
azóta kiderült hogy járulkos lepényem van kettő egy normális és egy kisebb és még csak most vették észre
pihenj sokat és ha elmászik majd onnan akkor sokakl jobb lesz de attól feszül ugy a hasad :)
Köszönöm Lányok!
Kicsit megnyugodtam! Akkor magnézium, pihenés és semmi emelés :)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!