Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második baba, mitől fájhat?

Második baba, mitől fájhat?

Figyelt kérdés

15 hetes terhes vagyok, 12 hetesen az UH-n azt mondták a méhlepény a méhszájon van, se szex, se emelgetés ( van egy 3 éves kisfiam), de ezeket megoldom. :)

Viszont amíg a fiammal semmi "tünetem" nem volt, most többször érzem, hogy feszül a hasam alja, ha tüsszentek akkor erősen bele nyilal.

Egyébként minden rendben van, de ezek fura dolgok, hiszen ilyen az első terhességemmel nem volt.

Oké, akkor mondjuk nem is szaladgáltam, pakoltam, emeltem és nyüzsögtem ennyit.

Lehet összefüggésben ezzel a méhlepényes dologgal?

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 31. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a méhlepénnyel nem feltétlenül, ez a szalagok nyúlásával, az izmokkal van összefüggésben szerintem. MAGNÉZIUM! Én magnézium-citrátot szedek napi 2-t. Azt mondta a dokim, hogy jobban felszívódik, mint a magne b6. És ha csak lehet tényleg ne nagyon emelj, még a méhlepényes dolog nélkül sem túl jó ilyenkor. Meg próbálj sűrűn leülni, pihenni és olyankor figyelj a légzésedre. Orrodon lassan hosszan beszívod és szádon lassan kifújod. Nagyon jól ellazít és tök gyorsan megszűnik lennt a feszülés.
2015. márc. 31. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam a második terhességemmel. Elsővel semmi bajom nem volt, másodikkal végig szenvedtem, mindig előjött valami fájdalom. Pedig nem volt a méhlepény a méhszájon, úgyhogy én is azt mondom, hogy nő a méhed, feszül. S nem minden terhesség egyforma, lehet most mindent jobban meg fogsz érezni, de lehet pár hét múlva elmúlik ez a fájdalom.
2015. márc. 31. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét,azt is,hogy a MgB6 semmit nem ér szinte. Napokig küszködtem tőle ugyanúgy,a citráttól pedig elmúlt estére minden fájdalom. Viszont minden terhesség más és más,ugyanannál az embernél is. Lehet ha lesz egy 3-ik babátok,megint csak teljesen új dolgokat tapasztalsz majd meg.
2015. márc. 31. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez e helyzet. Bár nekem csak közel volt a méhszájhoz a méhlepény, szerencsére már jó helyen van, 25 hetes vagyok. Nekem sem volt gond az első terhességgel, végig tünetmentes volt. Viszont most minden bajom van! Sokat fáj nekem is a hasam, nyilalgat, a hüvelyembe is. Néha úgy érzem, mintha belülről nyomódna a hüvelyem kifelé. Ha túl sokat gyalogolok, akkor nagyon húz lefelé a hasam.De szerencsére semmi gond! (kop-kop-kop) Én Magnosolv granulátumot iszom, mert az orvosom is azt mondta, hogy a MegneB 6 magnézium tartalma nagyon kevés. Legalábbis az én esetemben biztos.
2015. márc. 31. 14:08
 5/6 anonim válasza:

nekem van egy 4 éves lányom ,most vagyok 33 hetes :)

a lányommal még ennyi idősen hegyet másztam most pedig mint egy rozzant bakkecske :D

NEkem is rajta volt a méhszájon és nagyon feszült a hasam ugyhogy azota magnerotot szedek napi 3-at :S

azóta kiderült hogy járulkos lepényem van kettő egy normális és egy kisebb és még csak most vették észre

pihenj sokat és ha elmászik majd onnan akkor sokakl jobb lesz de attól feszül ugy a hasad :)

2015. márc. 31. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok!

Kicsit megnyugodtam! Akkor magnézium, pihenés és semmi emelés :)

Szép estét!

2015. márc. 31. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!