Van 4 db pozitív terhességi tesztem, voltam nőgyógyásznál, nagyon rossz élmény volt. Ugyanannyi információval jöttem el, mint amennyivel odamentem. Hány hetes terhes lehetek? Uh-n csak egy fekete pötyike látszik, nagyon kicsi. Mikor lehet majd látni?
A leletemen a következő látszik: portio hátul, folyt. rendes nagy anteflectalt uterus, szabad adnextájak,
Uterus nagysága: 52x68mm, 13mm esetleg terhességre imponáló képlet, homogén méhfal, j.o. ovarium: 23x32, b.o. ovarium: 19x35, ép hólyagkontúr, szabad hasűri folyadék nincs. Ováriumokban fokozott vasc. nem látható.
Szerintem 10-ből 7 nőnek rossz élmény, csalódás az első vizsgálat terhességkor. Én 28 napos ciklussal, naptár szerint 6 hetes 3 naposan mentem először, vártam a pulzálást, de ahogy nálad is, csak egy kis fekete paca volt, alig 5 hetesnek gondolta a doki. Ilyenkor még annyira picikék, hogy könnyű téveszteni, és hát egy iramban nőni sem kötelező nekik! Mondjuk velem nem voltak bunkók, de kedvesek sem. Olyan "1 a sok közül" érzéssel jöttem el, ami talán érthető is. Kereken két héttel később mentem vissza, ekkor már 8 hetesnek látta, (pedig 2 hét alatt nem telhet el odabent 3 hét...) és úgy zakatolt, dübögött a pici szíve, hogy kint is hallotta a férjem. :)
Ahogy a doki mondta nekem: A terhesség gyanújától kezdve tessék terhesként élni! Gondolom összeolvastál már egy rakat infót, viszont azt is nézd, hogy az internetes cikkek fele csak rémisztgetésnek jó. Boldog babavárást! :)
Nagyon köszönöm, megnyugtattál! :)
Igen, természetesen úgy élek, mint a terhesek. A dohányzást abbahagytam, ahogy megtudtam, hogy babát várok. Abbahagytam volna előbb is, de nem volt kifejezetten betervezve a Picikénk, csak úgy voltunk vele, ha jönni szeretne akkor jöjjön csak. :) Most már szedem az Elevit-et, és alig várom, hogy meglássam az ultrahangon. :)
Egyébként amikor meghallom a szívhangját akkor be lehet hívni a Páromat? Azt szeretném, ha azt élné át végig, hogy minden fontos eseményt átél. :-)
Sajnos az, hogy babát vársz az a dokinak csak egy a sok közül. Ráadásul ilyen korai terhességnél elég parasztok és csak annyit mondanak, hogy lehet meg sem marad, majd menj vissza 2-3 hét múlva. Ez csak nekünk ennyire fontos, hogy babánk lesz, nekik nem.
Mi lett azóta? Remélem szépen növekszik! :)
Jaj de jó! :)
Én félidős vagyok, de még mindig nem tudjuk a nemét. Izgi ez a tudatlanság, majd' kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Másokét is, mindenki kérdezősködik, hogy ki van idebent, így még jobban erősítik bennem a kíváncsiságot. :D 11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!